Sunday, January 2, 2011

Highlights Hari Ini (HHI)


Manchester United menang 2-1, dan masih di puncak liga.

Arsenal menang tiga bijik, duduk di nombor tiga, sangat kena di situ.

Tottenham Hotspurs menang sebijik, dan duduk nombor empat. Duduk je nombor empat tu diam-diam.

Nampaknya kelab klasik iaitu Liverpool pun menang, mungkin semangat dan azam baru 2011.

Kem Liverpool ada 3 pengulas, dan seorang pun tak update kemenangan Liverpool.

Pesen malam minggu pergi merempit pengulas-pengulas Liverpool ni rasanya.

4 comments:

hiro said...

gua rase semua pemain liverpool pesen suka tanam azam juge.

avid gunner said...

takde extensive match report ke wei..takat repot gini je...nasib baik arsenal punya pengulas seorang gadis..

Askar MUFC said...

@avid

ini yang dinamakan highlight of the highlight kot. pesen satu team satu baris jer..hehehe

anyway, keep on reporting soccerleaks reporters, aku support korang =]

ihsan said...

bagos gak blog nie,tp lgi gempak kalo korang bole link video2 higlight gol,ak cuma kasi cadangan jer... :)