Sunday, January 9, 2011

Kenyataan Rasmi SokerLeaks

Mewakili seluruh team SokerLeaks, saya ingin memberitahu bahawa Abdul SokerLeaks @ Abdul SokerSoker @ #apalancauikutsukakauoranglah tiada kaitan sama sekali dengan pihak SokerLeaks. Beliau menyalak-nyalak di atas kapasitinya sendiri sebagai seorang anonymous yang takut dan kecut telur menggunakan identiti beliau sendiri. Jadi, saya menasihatkan anda semua supaya tidak melayan provokasi beliau. Melayan provokasi beliau seumpama melayan bapok-bapok yang baru selesai melakukan pembedahan jantina di Siam.

Sekian, wassalam.

22 comments:

MATAHARI said...

LOL. dia kekurangan kasih sayang tu.

Ariffin Janal said...

aku harap lepas baca entry khas utk die ni, die tak kurang kaseh syg dr sokerleaks. keh keh keh

Obefiend Weiland said...

dah dah la tu jangan mengembek dan menguak macam tapir dekat sini

dua dau tua aku rasa akaun troll dan trap. nak lagakan dua belog melayu maju

mesti kerja yahudi yang tak senang duduk dan mahu tabur sianid dalam periuk speghetti blog kita

mari minum berbican. chill

kalau tak suka barbican aku boleh sponsor tiger

kalau tiger tak suka black label

saya kaki botol saya ok

master said...

we all hate abdul sokerleaks!

keli said...

Tibe2 gua rase nk komen kt sokerleaks atas tiket abdul sokerleaks tg wat kecoh tuhhh....kikiki.

hiro said...

meh kerja dgn akaltunjang meh..gua sibuk kuliah..tp lu ni pandai ke berblog? jangan tekan follow abang B sudah..buat entri pasal fb nak tutup..benci tahuuuuu..haha

FARHANArazaki said...

sian2 dia..
isk2.
kesiaaaannnnnnnnnn

Abdul Sokerleaks said...

Akal tunjang tu blog macam bongok je.

Isi apa pun tiada. Orang komen pun sebab nak suruh follow mengfollow je.

Serius bodoh gila. Memang semua buat sebab nak glamour.

Abdul Sokerleaks said...

"tp lu ni pandai ke berblog?"

Tulis macam taik, macam budak-budak, ada hati nak tanya orang soalan macam itu.

hiro said...

kikiki...suka lettew.. tiada singkatan..bagus2..

hiro said...

kantoi di situ..lu suka bukak komen juge walaupun tak komen...sudah2 la kacau org..lu pun bakal ada anak juga..Tuhan Maha Adil..nanti org buat anak lu pula...kalau lu mandul tu, belakang kira la..orang tak kacau lu kan.

baik pergi stalk hanis zukairi ke..spe2 makwe berdada bulat la.

Linglung said...

hidup ni tak lama derr, esok lusa entah kita kat mana..

esok lusa entah hidup entah mati.

kenapa perlu bermusuhan?

chill la beb!

peace!

jambz- said...

dan bro, ingat mak ayah lu sama. pernah ke dia ajar lu buat macam ni? nak memecahbelahkan sesbuah organisasi. gua harap lu dapat sedar @abdul

MOFASAD said...

hai sbdul

saya penyokong malaysia. saya ok.

mTeNoob said...

hahhahhaha....jeles menjelesi. masing2 mau makan, apa apsal mau gadoh? sama2 makan ma..hehe

areleaf said...

abdul,sampai hati yu tak masuk blog ai!!menci tau!

MATAHARI said...

haha. abdul punya gaya macam familiar lah.
hati2 der.

hellghast said...

sudahlah abdul sokerleak,kat sokernet ko kata sokerleak lagi bagus,kat twitter ko kata sokernet lagi bagus org mcm ko ni memang tak betul,hati pun hitam,tak boleh tengok org aman...

adre said...

mati lagi baik org mcm ni!

Raiden said...

ade plak orang cam Abdul nie, layan je la dua-dua site, takpon tak payah bace blog langsung..Takde la menyusahkan orang nak mengomen komen bodoh ko nie..

Berbo said...

rilek lee abdul. walaupun diorang tiru sokernet dengan ayat yang sebijik gila, diorang nak makan gak

Berto said...

sudah-sudah la tu abdul, pmr dah nak dekat, pi bukak buku buat revision