Monday, August 8, 2011

Manchester United Football Club Tidak Memerlukan Pemain-Pemain Mahal Untuk Kejuaraan


Dua musim berturut-turut. Power.
















"Saya lebih kenal pemain-pemain mahal saya,"

8 comments:

Hakim IS Mikah said...

Like lapanRatusKali

Ibnu isa said...

power ttp power

Thaqif Ismail said...

kahkahkah. bapak x best post kali nie. nk butthurt pon malas je rase. hahaha

FAIZ said...

seken half tu macam game carling cup je pulak, budak-budak aje main

http://aniesandyou.blogspot.com said...

entry utk menyedap kan ati je ni

nyzm said...

seken half paling tua ashley young 26 tahun.

zu said...

mahal? bukan lebih kurang sama ke expenditure manu dgn manc season ni?

diskopi said...

Mohon singgah untuk menyampaikan berita buka bola!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi super kool edisi terhad + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau anda berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out - butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Anda boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook anda supaya kawan-kawan anda yang lain juga tahu tentang peluang baik ini.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan anda yang kat online mahu pun offline.

Terima kaseh.