Saturday, May 5, 2012

The People's Elbow





sebagai fan Liverpool - tak kisahlah apapun result kali ni - menang kalah aku dah tak peduli sangat. season ni dah menang league cup, kalau chelsea menang fa cup tapi fucked up di munich pun bagus juga, man city menang premiership dan melihat MU hanya menang pinggan kebajikan (charity shield) dan arsenal seperti biasa tahun-tahun sudah - itu sudah memadai.

tapi yang penting - saya mahu abang skinhead menyiku pipi gebu abang torres. tidak ada lain. menang kalah itu saya tak berapa kisah. kalau menang itu bonus.

Kamon Bungo Lale! Ini bukan amaran, ini janji!

p/s:Lepas ni gua ulas TomoiLeaks la macam ni.

2 comments:

alip said...

no 8?

firdaus.9898 said...

sial. arsenal seri pulak. jatuh no. 4 la pas ni.

ada denied goal kt FA Cup. dan Kuyt masuk lewat, main lak right wing. mmg x menang la. hahaha.