Monday, October 31, 2011

Chelsea vs Arsenal


"Woiii Terry, hang pi sembah aku buat apa?"

"Ko power Persie, ko power. Belanda mesti menang Euro 2012 ni"

"Cilaka, jangan la sembah aku. Kejar la bola ni, nampak la lawa sikit gol ni Terry oi"

"Aku tak mampu, Persie, aku tak mampu"

"Hang ni kan, tak boleh pakai la. Hang tau tak orang London dok gelak kat kita ja"

"Apsal"

"Sebab team kita berdua ni sayur hang tau tak? Sayurr. Sekarang ni kat London orang dah tak kata dah
Chelsea dengan Arsenal power. Ada team lain yg lagi power"

"Team mana? QPR? QPR tu power jugak. Team aku kalah dengan QPR minggu lepas"

"Bukan QPR. QPR memang power dari team kita dua, tapi smalam QPR kena bantai 3-1 dengan team paling power kat London"

"Aduhh, habis tu apa signifikannya game team ko lawan team aku ni. Kata London derby"

"Entah la, aku rasa Chelsea-Arsenal ni tak lebih dari Relegation Battle Match"

"Aku rasa la kan Persie, kita kena bergabung. QPR, Arsenal, Chelsea dengan Fulham kena bersatu menghalang team london paling power tu"

"Susahh la Terry, depa kuat sangat, tapi aku ada idea"

"Idea? Cer share idea tu"

"Aku ingat kita kena bagitau dekat Jabatan Tanah dan Persempadanan. Aku ingat kita kena buang Tottenham dari London. Depa kuat sangat, kita tak mampu lawan"

"So kalau Tottenham dah dibuang dari London, maknanya diorang dah bukan team London la yer?"

"Yes Terry,yes. Pandai pon ko. So lepas ni, kita giliak-giliak la. Bulan ni team aku paling power, bulan depan team ko, next QPR, lepas tu Fulham. Macam tu la sampai hujung musim"

"Niceeee. Abis tu Spurs tu kita nak letak daerah mana?"

"Ah pergi mampus la sama itu Spurs. Itu team power sangat. Kita pasukan belasahan ni mana setaraf nak lawan depa."

"Ok ok. Aku setuju"

"Kalau setuju sat lagi kita panggil Joey Barton dengan Zamora ajak bincang sama-sama. La ni hang toksah duk sujud kat aku lagi. Bangun bangun. Jap aku nak pi skor gol kejak"

"Ermmm k"

14 comments:

KhaiRin said...

hahahaha kena patuk la nnt

pex91 said...

macam haram la plak..hahahaha

mirul said...

tim paling power seluruh london

tottenham hotspur

tim lain lain boleh jadik nasik bungkus je.

kah kah kah

ajib said...

terbaek..

si peri peri said...

lawak pecah perot

Ariffin Janal said...

ape linglung plak terang2 tulis berto yg post. linglung kem real madrid la -.-"

WaiRai- said...

hahahah tunggu adebayor lawan Man Citeh ar baru leh kata power encik Berto oi ahaha

Nik Saiful Anuar said...

ah......team london smue habuk pon tarak, termasuk spurs, UCL pon kempunan, kehkehkeh

Arrr said...

ermm.. k.. hahaa

Cob Nobbler said...

Team yang buleh berlagak setakat ni ialah team Newcastle je.

Man City pun tak boleh berlagak sebab banyak keluar duit tapi punya lama nak naik.

Khuzrin Kamarudin said...

Hahahaaaa... chelaker...

GamUHU said...

macam mana aku boleh layan. FARK!

GamUHU said...

macam mana aku boleh layan. FARK!

r0ck1ngcrew pr0duct1ons said...

janji arsenal tk kalah cam man utd kat tmpat sendiri 6-1 wooo