Monday, February 6, 2012

Man of the Match Man United vs Chelsea - HOWARD WEBB



Howard Webb bersama rakan sepasukan meraikan jaringan Javier "Chicharito" Hernandez dalam perlawanan menentang Chelsea semalam. Howard semalam menjaring 2 gol selepas United ketinggalan 3-0 dengan pasukan Chelsea. Fernando Torres, walaupun perlu bertemu dengan akak netball untuk ingatkan dia jaringkan gol, memberi assist cantik kepada Juan Mata untuk jaringan kedua.

Sementara itu, Howard Webb ketika ditemui berkata, "saya cukup berbangga dengan United malam ini, kerana hari ini kita mengenangkan kejadian Munich Air Disaster, saya cukup bangga menjaringkan dua gol. Semoga selepas ini, Alex Ferguson akan turunkan saya dengan lebih kerap lagi."

Sementara itu, tidak dikesan pula mana dia Ramli. Di game Man United pun dia tidak kelihatan, di game Malaysia vs Bahrain pun tak kelihatan.

Memalukan abah betul lah kau ni Ramli.



Sekadar melopong sambil makan sandwich udang di Old Trafford.

p/s:RIP to all Busby Babes Munich Air Disaster tragedy - from Liverpool fan.

Geoff Bent
Roger Byrne
Eddie Colman
Duncan Edwards
Mark Jones
David Pegg
Tommy Taylor
Liam "Billy" Whelan

Flower of Manchester

6 comments:

KhaiRin : anies said...

bdk2 jambatan masih mkn ati dgn the skinny old man ni... siannn...br depa tau cm tu la kita rs dulu..

Zikri Yussof said...

hahaha..memang terbaik!!

Shah Rizan said...

FAN MAN U = meraikan kejuaraan hampir setiap tahun...
FAN MAN CITY = bakal mengganggu gugat kemeriahan fan manU...
FAN CHELSEA = sibuk isi borang tukar team sebab dah mula ke laut...
FAN LIVERFOOL & ARSENGAL = sekadar memeriahkan facebook, blog dengan komen2 penyejuk hati...

LaTip BogiBa said...

....pemalas punya blog..bile nak update woi

Cob Nobbler said...

FAN MAN U:selain Cantona dengan Ronaldo tak kenal player lain.

FAN MAN CITY:yang true cuma Noel dan Liam Gallagher dari Oasis.

FAN CHELSEA:ada yang true dari djaman Zola, ada yang kenal dari djaman Mourinho, ada yang ikut pakwe.

FAN ARSENAL:boleh diajak belanja makan bila mereka menang.

FAN LIVERPOOL:kalah,menang,seri tetap chanting,tetap kibar flag. Pastinya bukan makan sandwich udang dan kuaci macam di Old Trafford.

Cob Nobbler said...

Shah Rizan ni kalau aku tak bagitau pasal Munich mesti haram tak tau, kan?