Monday, April 18, 2011

Quoteleaks: FA Cup Manchester Derby


 "kenyit mata sikit pon abam Rio nak marah, hik hik" - Balotelli

"Tuh pak hang, Manchester ni gua pegang, lu jangan macam-macam Balo" - Ferdinand

"Sabar Rio, sabar. Kita ni orang England, penuh dengan adab dan bersopan santun. Amboi tinggi benar ko ni Rio, sakit tengkuk aku" - SWP
________________________________ 
"If you score a goal and give a bit to opposing fans I kind of accept that but at the final whistle , you should go to your own fans and enjoy it, not opposing fans." - Rio Ferdinand, 2011.



Keh keh keh, abam Rio lupe kot time Gary Neville berlari-lari kemain laju sebab nak menganjing fan Liverpool punya pasal.

Lagipon aku rasa pergi menganjing penyokong lawan adalah lebih enjoyyyy, tak gitu baloteli?

kamu ni balo, nakal nakal nakal!

kamu ni kompany, dagu macam pisang!

6 comments:

Syafiq Joe said...

balo kuajaq!!!
xpe2, MU nk mng title da nie

Nik Saiful Anuar said...

rilek2, f.a cup nnt stoke yg mng, haha

pex91 said...

saya penyokong man u dan saya okay.. :)

Tengku Sidek said...

OK LA TUH...bila Alex start berlagak..maka itulah petanda awal manchester kalah..hahaha

rashideeshukri said...

ish, Ferdinand tak tengok Liam Gallagher menganjing MU lagi kot.

Filippo said...

sian ferdinand tterbako kene nganjing.ahah