Thursday, April 7, 2011

Chelsea FC 0 Manchester United 1- Manchester United ada away goal ye.


"Hebat tak gua Chicha, sebijik pun janji ada away goal, ye dak,"


"Muka lu memang macam Shrek tapi lu tetap hebat brader Roo, lu memang King lah "

5 comments:

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

Bahahahhaa...OMG....
Short but meaningful.
Congrats ya MU fnas

MOFASAD said...

sape daniel ni agaknya

Nik Saiful Anuar said...

adakah chelsea akan comeback mcm league cup yg seri yg man u dulu??

yes they (chelsea) can, torres da "mcm" serasi je smlm, haha

ko tunggu, ko tunggu

Kelab Bolasepak RHK said...

Torres serasi? Serasi dgn tiang korner ... angko x nampak Drogba punya hangin bila dia kena sub? Senyum penuh sinis ...
Memang Chelsea lebih bnyk peluang, Ramires, Torres & penalti in injury time tu mmg valid .... but this is bola bro, its cruel! GGMU!!

ApiH said...

glory glory man utd...