Wednesday, April 27, 2011

Selangkah Ke Akhir


Justeng Biber: Alolo... kecian nye pasukan abam Neuer
itttew... takpe...nanti dekat Old Traffold jangan bagi bolos lagi taw.

Nahhhh... ittew nyanyi untuk abam Neuer. KHAS UNTUKMU!!!



"I will Neuer say Neuer! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up,
Pick it up, up, up,
And Neuer say Neuer."

Yeahhh!
***

Hanya M.U pasukan EPL hampir layak ke final Liga Juara-Juara. Nak cakap layak terus nampak macam riak. Ye dak?

Final nanti dekat Stadium Wembley. M.U wakil tunggal England. Semua tukang kebun dekat Stamford Bridge, tukang siram rumput dekat Emirates, brader jaga tiket dekat Anfield, pun akan datang sokong Manchester United.

Perlawanan akhir Liga Juara-Juara: 28/5/2011.

Penyokong yang masih berkabung kekalahan dengan Bolton pun akan sokong M.U dalam tak suka. Kikikiki.



4 comments:

pex91 said...

1st..
entry nie menghanjeng gila sial..hahaha

hans0 said...

gua tengok man u lawan neuer je semalam... mana 10 orang lagi?

hiro said...

haha..betul tu..neur boleh kaver 10 yang lain..ganti van der sar macam sedak ja.

Berto said...

Neuwer (payah nak tulis ejaan yg betul) dgr khabar main Bayern next season.

bagi la Kuszcak tu main, x pon beli Khairul Fahmi tu