Saturday, April 23, 2011

Obama hebat sikit je dari Messi

Sape ada tengok ranking  TIME, top 100 the most influential people. Tengok tak nama-nama orang hebat ni??.. Kalau lu orang tengok nanti, gua cadang jangan tengok nombor satu dulu, baik lu semua tengok nama yang rangking 87 dulu..


Tu diaaaa..Brader Messi kite...nombor 87, bawah obama sikit je tu..hebat abang messi ni rupenye. 

gua rasa,tahun depan gua boleh lawan Mark Zuckerberg yang duk nombor enam tu.

Lepas ni kalau ada sape-sape nak kutuk Messi, naik lu orang pikir empat belas kali dulu la..Pendek-pendek brader ni pon, dia punya  influence dah nak sama taraf dengan Obama tu beb..

Time interview Thiery Henry, mintak opinion dia sikit tadi, dia cakap,
« C’est un petit gars qui, en apparence, ne vous fera jamais de mal. Mais donnez-lui un ballon et vous comprendrez »

Bile ditranslatekan, lebih kurang gini la masudnye,,,
« Messi tu kecik je orang nye, kalau tengok memang tak cuak langsung.Tapi ce bagi bola kat die, pastu baru la korang paham.»

Tapi gua harap, Messi tak jeles sangat la dengan Justin Bibir tu..Dia duk nombor nombor 39 kot dalam ranking..Gua hairan jugak macam mana dia punye influence lagi hebat dari Messi ni.. Musykil2..
Ke ada orang ingat Bibir ni player barca jugak??


Walaupon Justin Bibir pernah main bola pakai jersi Barca, tak semestinya dia pandai main bola.



kalau nak usha-usha full list, jenguk kat link ni lah ye.


7 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Justin bibir ni memang berpengaruh.. kang satu hari nanti Amir Raja Lawak pun ada dalam list.. hikhikhik..

kyo_9 said...

Rain no1.. wtf!

cikpia said...

aku lagi kenal messi dari rain. tapi naper rain lagi berpengaruh.....??? tak paham lah!

Nik Saiful Anuar said...

x leh pakai ranking nih, mesti cr7 mengamuk name die x de, haha

areleaf said...

apesal nama gua takde?pelik pelik..

Berto said...

hai areleaf. mcm mana nama lu takde, update sokerleaks pon malas.

hiro said...

laju kemain abang messi ni bawa bola.