Sunday, April 10, 2011

The Red Warrios vs King of Sawit



1. Siaran langsung malam tadi kelihatan ribuan penyokong pasukan tuan rumah.

2. Siaran langsung maksud aku tu bukan yang dalam astro. Siaran langsung astro semalam jangan nak ambil kira sangat. Tendang penalti pun merata.

3. Pengulas sokerleaks tetap ke stadium walaupun perlawanan ada dalam tv. Bagus betul mereka ni. Seorang bawak Gen2 cps. Seorang lagi bawak perut.

4. Ini cerita pahlawan merah dengan king of sawit. Separuh masa pertama dua gol milik pahlawan merah. Sebelum separuh masa kedua dimana empat biji berjaya dijaringkan tanpa balas.

5. Ataupun dengan kata mudahnya enam biji kelapa sawit dikait sambil makan kacang.

6. M. Karathu terbaik. Walaupun sedikit berisiko membawa masuk pemain presiden. Tapi tu lah presiden presiden pun boleh kasi gol.

7. Kalau boleh Khairul Fahmi tu direhatkan dulu. Banyak perlawanan dia kena handle. Malam tadi kesian betul dia melilau depan gol. Boring sangat sebab bola tak datang-datang.

8. Kali ni amat menyedihkan sedikit sebab stadium tak penuh. Nasib baik kafa cerdik. Simen tempat duduk dia kasi cat warna merah.

9. Suara budak ultras masih didengari dalam ribuan penyokong hingga tamat perlawanan. Nak nak lagi lagu manggis. Sebanyak dua belas batang flare dibakar selepas perlawanan tamat.

10. Ok lah sesiapa nak tengok perlawanan penuh semalam sila klik sini


11. Bo lawe setaro demo. Gomo Kelate gomo.

12. Unbeaten? Keh keh keh.

6 comments:

aSr1 said...

caya lah admin..ada recorded stream lagi..

the sun said...

bagus. kena buat selalu2 nih. hha

Mumia.Megat.Menjelma said...

Ibarat Kijang tercedera mengamuk...

GKG!!!

kavkiskey said...

terima kasih kerana buat recorded streaming. kawe saye ko demo. bo lawe staro demo, gomo klate gomo

h4n5 said...
This comment has been removed by the author.
h4n5 said...

sapa ckp stedium x penuh?
stedium penuh la..ahaha~