Saturday, April 30, 2011

HLS 1 - Highlight Liga Super


Satu masa nanti semua stadium akan penuh.

1. Di Stadium Kota Bharu kehadiran penyokong tuan rumah lebih ramai berbanding ketika perlawanan menentang Selangor. Namun rekod paling ramai yang datang ke ssmIV pada musim ini adalah ketika The Red Warriors menentang Felda United suku akhir piala FA.

2. Keputusan berkesudahan The Red Warriors menumpaskan Kuala Urban dua berbalas kosong. Hasil jaringan Piya dan Chanturu.

3. Piya punya gol kalau aku cerita memang orang susah nak percaya. Kena tengok sendiri. Gerakan solo dia Ronaldo pun tak pandai buat.

4. Lain lain keputusan Abang sawit seri dua sama menentang Jang. Entah apa kena dengan Jang ni.

5. Harimau Muda kita membaham Singa Utara dua gol berbalas satu di gelanggan lawan. Manakala Lebah membelasah badak bertubi-tubi dengan jaringan tiga gol tanpa balas.

6. T-team dan Pahang pula seri tanpa jaringan. Dah ada live dalam astro tak reti-reti nak hargai. Satu pembaziran yang nyata oleh Astro.

7. Kedudukan liga super sudah pun berubah. Baru tadi pemilik yang sah telah pun mengambil balik tempat mereka untuk mengepalai liga.

8. Kelantan di tangga teratas diikuti Selangor dan Terengganu. Kedah dan Perak bersaing rapat. Liga super musim ini begitu sengit. Setiap pasukan bila-bila masa sahaja boleh meneraju liga.

9. Sekian. Gomo Kelate gomo!

10. Dah macam pemberita.

6 comments:

hiro said...

Kelantan lawan pasukan paling bawah.. stadium stedi lagi penuh..power!

Berto said...

@hiro

woi woi, KL mana ada paling bawah skali. third bottom je, tp x pa, tgk lagi 5,6 game..jd top 3 balik

d_LA said...

x kiralah lwn team plg bwh ke, 3rd bottom ke janji menang dan kedudukan dh naik..hehe

Özgür Çek said...

#GKG

kavkiskey said...

Kemah sokerleaks. Ini yang kami mau kan. GKG.

hiro said...

sabar Berto..gua tak kata KL..ini statmen umum..hee.