Sunday, September 4, 2011

Nenek Perkasa


'Nenek Perkasa' adalah sebuah telemovie yg pernah ditayangkan oleh Astro tak lama dulu. Aku sempat la tengok kejap, dan hasilnya sangat-sangat _____________ (lu orang isi la sendiri, kalau pernah tengok la).

Di Sepanyol juga ada golongan nenek yg bermain bolasepak. Digelar El-Chiquitin, yang membawa maksud kecil. Sila usha video ni, siapa tak tengok dia rugi-gila-bak-hang.


Keh keh keh, ini lagi power dari "nenek perkasa" yg astro tayang tu. Ada part kelakar (pass like barcelona, amboiii), ada juga part sedih time dekat pasar dan nenek kesorangan di rumah, kena la gaya time-time raya ni dia punya sedih ye dak?

Itu sahaja dari saya kali ni, enjoy the video. Kalau siapa yg dah tengok lama dah lepas tu nak rage "oi, ko ni slowpoke la", gua mintak maap banyak-banyak ye. Aummm

5 comments:

M Firdaus Mohd said...

internet sangat slow, tapi dapat tengo 3 minit pertama video tu. memang best dan juga lawak. umoq 72 tahun pun kuat lagi tu sepak bola.

Berto said...

kene tgk sampai habis, masa matchday nenek tu sepak kemain padu, bergegor palang gol

kareem said...

gua ingat nenek ni join perkasa...

Zul Fattah said...

woo..aku tak pernah tengok lg kot..nk try dulu..

Ct Aja said...

ganas ar nenek 2...leh main bola sepak malaysia...ki3