Sunday, February 6, 2011

Empat,Satu,Dua Puluh,Empat

Ini bukan 4 - 4 tapi 4 point


Seri 4 - 4 selepas mendahului 4 - 0 memang tidak boleh diterima akal.
Tapi seri dengan team no 10 memang boleh diterima akal

Kalah dengan team no 20 memang tidak boleh diterima akal.
Tapi susahnya menyamai rekod The Invisible Arsenal memang boleh diterima akal.

Menang dengan team di puncak liga tapi masih berada di dasar liga memang tidak boleh diterima akal.
Tapi kalah dengan team di dasar liga memang buat kami nampak sangat tidak mempunyai akal.



Bersara sebelum club dimalukan memang panjang akal




Additional Time : Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah!!!

12 comments:

hiro said...

faking!

bengong!

talkIZcheap! said...

kalah tapi masih selesa leading kat top of the table memang tak masuk akal.

MATAHARI said...

gua mahu gelak boleh?



kahkahkahkah!

MATAHARI said...

gua mahu gelak boleh?



kahkahkahkah!

areleaf said...

kalau boleh gelak tu biar 20 kali,baru kena sikit dengan team no 20..

ghost writer said...

takde malunya bro...sekurang2nya jarak dengan gunners masih jauh..tak perlu nak samakan rekod tanpa kalah tapi cukup kalau konsisten sebagai juara...main cantik tapi tak menang apa2 kan lebih teruk..owank tak ingat semua tuh...

FARHANArazaki said...

booooooooooooooooooooo
ohahhahahahaha

harizchacho said...

empat, satu, dua puloh, empat.
mereka memang suka main lompat lompat.

KAHKAHKAH

the sun said...

korang kutuklah apa2 pun.

MU still champion. baru kalah sekali pun.

heh.

mdfaizal said...

haha. sepatutnya Ismael Chiek Tioté
selebrate mcm arshavin ms score 4-4 tuh.

eh Ismael Chiek Tioté ni org malaysia ke??? mungkin nama samaran die Smael Che Tote.... haha

Berto said...

Ismael Chiek Tiote ni adik Shabery Chek barangkali

Mohd Rasydan said...

fuck you admin bodoh....
loser....
Arsenal pon pernah kalah ngan no 20
liverpool pernah kalah ngan divisyen 4...
chelsea pon pernah kalah ngan no 20..
kesimpulannya - fuck you admin