Wednesday, February 2, 2011

Welkem bekk Arshavinn


setelah sekian lama brader ni menenggelamkan dirinya,
akhirnya Arshavin maken menyerlah , seiring dengan penyerlahan harga Ron97.
now dia maken terserlah sampai Wenger pon puji segala.
aku denga2 wenger cakap cenggini ahh.

'"He’s coming back [to his best] and I thought that already on Sunday. He was better today; he was calmer and he got us a vital goal tonight, so overall I’m very pleased."

selepas di transletkan ,

"Dia datang kembali [untuk yang terbaik] dan saya fikir yang sudah pada hari AhadDia lebih baik hari ini, .. Dia lebih tenang dan ia membuat kami malam ini tujuan penting ini, jadi secara keseluruhan saya sangat senang"

jangan salahkan aku.ni google translate punye keje.keh keh.haa..sempena raya cina ni aku tlg transletkan sendiri guna bahasa mandarin siap.nak bagi lu orang feeling2 1 malaysia skett

回来了[他最好的],我星期天今天好他是平静,他重要的目今晚,所以体来感到非常高

Terima kasih kepada Arshavin n Koscienly kerana telah betungkus lumus menyumbangkan gol.
sekaligus mengishtiharkan kemenangan 2-1 di tangan Everton semalam.
hal ini meningkatkan lagi semangat fan n playernye untuk terus bersama Arsenal.
*nak highlight sikit player bole?*
keh keh


caya lah Arsenal!
ni la nak cakap in Arsene we trust!



ps : demo tuu..dok key lawey kat tempat sendiri pon seri jah ;p

17 comments:

karl said...

boooooo Arshavin...boooo Arsenal

FARHANArazaki said...
This comment has been removed by the author.
FARHANArazaki said...

eeeeeeeeeeee...
fan mane tak berwibawa sngat tuh..

isk3
;p
keh keh

karl said...

fan mane la komen pastu delete balik

;P

ape2 pun arshavin tak best mcm iniesta..

haha

FARHANArazaki said...

haha!
ampeh!

keixter said...

wah entry makwe woi!!
hehe:p

ashraf said...

farhana razaki boleh saya tahu awak minat arsenal sejak berapa tahun ya.
saya sudah meminati arsenal sejak darjah lima yakni tahun 2000. sebelas tahun sudah.

wah saya dah besar

FARHANArazaki said...

keixter : ;p

ashraf : heh.baru lagi act berkecimpung dalm bola ni. :)
11 tahun?pergh.

karl said...

cik farhana, saya pun peminat arsengal :) saya minat arsengal sejak zaman arsene wenger main ngan FC Duttlenheim lagi, hahaha

mintak no tepon boleh? ni no tepon saya 03 27801100 sila miss call ea..hahahaha

khairul farhan said...

Haha. Rugi aku beli dia ni kat fantasy premier league

Kawe Ni said...

sapo yang bagi ayat panas line last skali 2.. kawe sajo bagi seri laa.. nk tiru supo MU la, mulo2 seri, phtu gak UNBEATEN laa.. haha

PuTrAkAyU said...

long live arsenal...
title winner this season will b at emirates..bguhla arshavin perform blik..nk lwn barca phni nihh..let us gun down all of them..yeah

FARHANArazaki said...

kah kah.unbeaten?
tengok je stare manee. wuwu ;p
heh.

yes.lonnngg live!
tuh la.x saba tgu game barca!

Cob Nobbler said...

saya dah pergi dah stadium arsenal dan melawat rumah ian wright walaupun saya bukan fan arsenal.

talkIZcheap! said...

yang translate Mandarin tu pakai google translate jugak ke?? Masuk ke meaning dia? ke sama cam google translate yg BM punye jugak?? huhu...

FARHANArazaki said...

haruslah pakai google!
mane la wa reti weyy.haha

Merrul said...

ape kecoh kecoh pasal arshavin ngan arsenal nih..

nak kene sekolahkan balik ke dengan spurs?

mujor la 26/2 nih xjadi maen..
kasi can arsenal berebut piala pasu bunga dengan birmingham..

huhhhhh..