Sunday, February 13, 2011

Bicycle-Kick Rooney adalah Awesome? Yuol silap.

Eksyem kemain abe Roo ni.


"Tuh dia abam Rooney bukan main dia melipat masa score lawan Man City itu hari" kata seorang pakgard UiTM kepada rakannya sambil mencucuh rokok gudang garam beliau.

"Ini adalah antar gol terbaik pada musim ini" kata Edleen Ismail kepada Rashid Salleh yang tergagap-gagap dalam Nadi Arena.

"Ko tengok, player Menyu je boleh buat goal macam ni ko paham" seorang kipas-susah-mati ManU yang melalak tak habis-habis dengan gol Rooney ini.

"มันไม่น่าทึ่งมาก ฉันมักจะทำในหน้า Futra Ghani" kata Supsak Phanseub dengan angkuhnya kepada Tony Jaa.

Aiseyhman brader, Peter Crouch pernah buat masa main lawan Galatasaray kat Liverpool dulu la brader. Safee Sali pon pernah buat. Gua tengok gol rooney ni biasa-biasa saja. Ok la untuk memuaskan hati semua setans-setans (RedDevil), gua admit gol abam rooney ni kira lawa la jugak, 1st klass. Tapi bukan yang ter-cempiyen skali diantara gol-gol bicycle kick yang pernah dihasilkan.

Bicycle-kick yang paling KICK sekali pernah gua tengok adalah kick yg ada dalam video ni. Kalau tak KICK lu orang boleh KICK gua.


KICK tak? Kena kat abam Rooney, kompem nangis habaq hang!


Dan video ni pulak kepada yang bercita-cita nak tiru buat gol abam Rooney dgn abam Uruguay apantah nama dia ni.

Tak dapat overhead kick, buat Scissors Kick pon jadi la kan?

10 comments:

LoStGuErReRoZzZ... said...

he eh... pertama la... Safee the legend punyer bicycle kick lagi legend beb... keh keh keh...

keli said...

Beselar fan2 MU...org da lama wat rooney bru nak wat....

Ayeem Jemain said...

aku bukan fan man u, tapi aku tengok memang lawa gol tu. sbb dia basikalkan bola yg dihantar dari jauh.

pex91 said...

ahh..pedulikan..itu semua kata-kata owg yg jeles sebab man u mng smlm..ahhahaa

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. said...

dah takde modal ke nak jatuhkan MU? kesian kau.. mungkin desperate..

Berto said...

alahai, abam Dany Armando ni. Why so serious? Habis baik saya perah idea nak jatuhkan MU, abam Dany boleh kata saya desperate. Btw, saya x jatuhkan MU, saya jatuhkan gol rooney tu ye. Aumm

sephia said...

jeles la teww..

Ahmad said...

mmg gol rooney smlm tu naseb je. man.utd menang pn naseb je..slame ni cempien epl pn nasib je, menang champions league 2x pn naseb je..pendek kate sme naseb la man.utd nih..yg btol2 hebat ialah chelshit, liverfool, arsengal n man.shity tp nk uat cmane, xde naseb cm man.utd. kalo dorg ade naseb msti da lame cempien. haih, naseb2...naseb la fan man.utd sme bernaseb baik..mmg naseb la!

Berto said...

@ahmad
haha, nice one. ala jangan la majok. yer la2, MU tu nasib je terer, keh keh.

Ahmad said...

hahahahhaa.mane majuk bro berto. wa cool je yaw.tp nk tmbah 1 lg point, naseb baik dempsey sepak xmsuk smlm. kalo x msti fulham da snaseb ngn man.utd.hihihi