Wednesday, February 16, 2011

Bodoh macam lembu? Salah, bodoh macam Gattuso.


Joe Jordan : "Buekkkkkkk. LOSER"
Gennaro 'Buto' Gattuso : "Fakyu la orang tua!"
Harry Redknapp : "Woi lembu, apa main cekiak-cekiak orang tua ni. Bodoh. Tak pa aku tolong hang cekiak belah belakang"

Cilakak sungguh AC Milan, main nak bunuh orang. Tapi tu semua tak kan menghalang kehebatan SPURS. Gol dari Peter Crouch membezakan team awesome dengan team cilakak. Berikut adalah rating pemain dalam game tersebut:-


SPURS (Gua tulis team power dulu, team sampah gua kemudiankan)

  • Gomez - 10★ (Mantap. Berjaya menyelamatkan dua percubaan merbahaya dari Mario Yepes)
  • Micheal Dawson - 10★ (Solid. Kental)
  • William Gallas -  10★ (Solid juga)
  • Benoit Assou-Ekoto -10★ (Berjaya mengekang Rubinhu dan Abate)
  • Vedran Corluka -10★ (Aksi yang meyakinkan sebelum terpaksa keluar. Teruk nmpaknya kecederaan beliau)
  • Wilson Palacios -  10★ (Bagus)
  • Sandro - 10★ (Good Job. Ketiadaan Huddlestone ditcover baik oleh Sandro. Semakin bagus permainan beliau)
  • Steven Pienaar - 10★ (Bukanlah permainan yang terbaik ditunjukkan beliau, tapi tetap memuaskan)
  • Aaron Lennon - 10★(Membuatkan Antonini & Nesta berpeluh ketiak mengejar beliau. Tukang assist gol)
  • Van Der Vart -10★ (Nice game, tapi dia tak tunjuk power dia habis lagi. Banyak gol yang boleh dihasilkan sebenarnya)
  • Peter Crouch -10★ (Penjaring gol tunggal perlawanan. Tak perlu gol melipat-lipat mcm mamat Manchester, cukup skadar gol yang simple)
Subs:- Nico Krancjar, Luca Modric, Jonathan Woodgate - Semua  10★ (Semua mantap, gua takde kompelin)


"Aduhhh. Sakit woi, sakit gila" Corluka.
"Barua hang Flamini. Siapa ajaq hang main macam cilakak ni haa?" Dawson.
"Sori sori, Wenger ajaq aku masa kat Arsenal dulu. Sori wei tak sengaja. Hangpa power sangat apa lagi aku parap la" Flamini.


AC MILAN 
  • Marco Amelia - 0★ (SAMPAH.Bagi la masuk mana-mana keeper pon, sama ja sampahnya)
  • Mario Yepes -0★ (TUNGIK. Nama dah la kelepes, tanduk 2 kali pon tak masuk. Bodoh)
  • Alessandro Nesta - 0★ (TUA TAK SEDAR DIRI. Bodoh)
  • Luca Antonini -0★ (Mangkuk. Dan juga bodoh)
  • Ignazio Abate -0★ (Bodoh juga. Crossing ntah hapa-hapa)
  • Clarence Seedorf -1★ (Nasib baik gua minat cara lu main, kalau tak lu pon bodoh jugak)
  • Thiago Silva -0★ (Lu pon bodoh jugak lah)
  • Mathieu Flamini -0★ (Yang ni cilakak. Kerja nak parap kaki orang. Bodoh. Fakyu!)
  • Gennaro 'Buto' Gattuso- 0★ (Yang ni lagi cilakak. Main hantuk kepala kat coach lawan. Fakyu!)
  • Robinho - 0★ (Main la kau kat EPL ke, Seria A ke, kau tetap bodoh)
  • Zlatan Ibrahimovic - 0★ (Ni satu lagi bodoh. Nak score sampai main tolak orang. Patut la Barca jual kau bodoh)

Subs:- Christian Abbiati, Alexandro Pato (Semua bodoh)



"Tu belum gua main lagi fammakk!"

19 comments:

DIYSAR said...

Dia kan main arsenal dlu, tu pasai dok jakun nak tibai kaki player spurs

Azfar Ridhwan said...

cam celaka je rating. haha

tapi siyes gattuso tu gile.
atas padang cari gaduh dgn crouch.
luar padang cari orang tua gaduh.
lepas kene kad kuning (suspend next match) dgn ref, tumbuk2 rumput melalak2 cam bayi tak dapat menetek susu. patut rating negatif 10!

i'msosupernotcool said...

entri ni pon bodoh jugak.
ok la tuh.
sesuai sangat.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

terer ek diorg ckp utara

oni said...

crouch main ke idak der?

Nik Saiful Anuar said...

scorer x de rating, not ever mentioned ape citer?? kehkehkeh

bonus utk diorg (spurs) da ade away gol

Cob Nobbler said...

Gattuso -18 bagi aku.Bangang gi cekik orang ingat ni WWE ke nak chokeslam?

izat123 said...

http://bolatalk.blogspot.com/2011/02/review-eksklusif-art-boys-lwn-magic.html

Berto said...

@Nik Saiful
keh2, mcm mana gua bole lupa kat Crouch ni

Syafiq Joe said...

sume nie asal utara ke cane?
bole2 la main utk malaysia nnt, haha

Nik Saiful Anuar said...

@Cob Nobbler

dlu kn die slalu celebrate gol ngan gaya pegang kepala ancelotti sambil goncang2, chill jer, kahkahkah

Abershavin said...

@ i'msosupernotcool

setuju sesangat

pex91 said...

cilakak punya entry..sempat g ngutuk man u..hampeh tol

avid gunner said...

big deal.

PuTrAkAyU said...

die punye nak kutuk milan sampai kelab lain pon kena gak uh..xcam celaka plak..bebal.

hiro said...

@ i'msosupernotcool


faking!!
cuba lu up entri satu...
kutuk boleh la..
banyak cakap tak guna ea dak?
pastu hantar kat emel SL.
kita tengok entri lu bodoh ke tak.

kah kah kah.

i'msosupernotcool said...

kah kah kah

Berto said...

aku pon nak kah kah kah juga

komeng said...

bodoh punye entry mcm burit mak hang hang tau x ??????????????