Thursday, February 3, 2011

.torres who?



Selamat siang semua.

Mungkin January Transfer Window kali ni adalah yang paling menyeronokkan untuk Liverpool kerana kami dengan segala hormatnya berbangga untuk menyebut Fernando Torres bukan lagi bermain untuk team kami.

Torres berpindah ke Chelsea dengan bayaran 50 juta Pound, jumlah yang agak ridikulus untuk player berkualiti sebegitu. Dari leaks yang kami terima perjanjian antara Chelsex dan Liverpool tidak termeterai dengan bayaran 50 juta Pound itu saja, ada cerita di sebalik itu. Persetujuan antara John Terry dan isteri Torres juga perlu bagi mengekalkan nama Chelsex sebagai pasukan yang penuh dengan skandal seks.

Kau boleh lihat betapa gembiranya Terry dengan kemasukan Torres dengan menjaringkan gol untuk kemenangan 4-2 kelmarin. Ini bukan untuk puaskan hati Torres, tapi untuk memancing isteri Torres.

Dan kami di kem Liverpool mengucapkan selamat tinggal kepada Fernando Torres, jasa anda sangat kami hargai, dan semoga sukses bersama Chelsex dan semoga berjaya mengekang isteri anda dari terlepas ke katil John Terry.

Torres bersama isteri Olalla dan anak haram mereka, Nora. Terry akan menyusul kemudian.

Kuatkan minum Tongkat Ali dan jamu-jamu bagi menguatkan tenaga anda. Jangan nak main isap jari saja dekat sana, perempuan suka lelaki matang tahu?

Siapa perlukan Torres bila sudah ada kaki licik Luis Suarez dan abang gedang main acah belakang parang Andy Carrol? Torres who?


Ya Nun Wau Alif.




14 comments:

pex91 said...

wakakka..terbaek punya ulasan..habislah bini torres pas nie..dpn blakang kna rodok..kah3

hiro said...

hahaa...raja lucah dah marah tu..

NdraAiyad said...

haparan blog ini lebih dapat memberi laluan kepada mereka yang ingin meng-anonymouskan diri. sekian.

oh sebelum tu, tores kontrak berapa tahun ye? 5 tahun? setiap kali dia skor, harapan, drogba akan hisap jari torres sampai lebam. hahahaha

ynwa!

NdraAiyad said...

jap jap, olalla, selamat maju jaya. kami akan olalalala dkt rumah, mamak, dan sebagai sebagai tanda supoort. olalalala -_______-"

aimannnnnnnn said...

suarez lagi rajin banding ngn torres yg berat bontot nk keja bola. HAHA. somehow aku rasa torres ni bagi badi kt liverpool. sejak dia masuk, liverpool tk pena menang piala. mungkin sekarang badi da berpindah tangan ke chelsex, siapa tahu?

selamat maju jaya torres, semoga injured lagi bersama chelsea.

selamat dtg abg andy dan el pistolero! yeee haaa

p/s - gaji torres per week kt chelsea berapa ea? kalau kt liverpool da 110 000 per week, kt chelsea tak tahu laa. seronok betul, modal kaki jea. HAHA

MATAHARI said...

bai. toress, ati kau tak kental.

Berto said...

striker dah cun, tp defend?

sandarkan pada si tua carragher & mamat '300' kiriakos

nadrah zainuddin said...

ya nun wau alif? you'll never walk alone? HAHAHA niceee :D

aimannnnnnnn said...

berto, agger kan ada, skrtel kan ada, kelly kan ada. agger & skrtel umur 26, kelly baru 20. ok lettewww!

Berto said...

aimannnn: auummmm. gua nak kelly clarkson main

aimannnnnnnn said...

kelly clarkson da gemok. taksedap dah ahahha

Cob Nobbler said...

Prefer to see Luis Suarez to score,honestly.

I want Liverpool to win this time around.Kasi penampar sikit sama itu Torres.

Semoga berjaya mengekang dari kangkangan Terry ye,bini Torres.

Cob Nobbler said...

Yodh Vav Nun Alef
(equivelant to Ya Wau Nun Alif in Hebrew)

Shalom!

SiSagaPutih said...

Torres nak mati dalam timbunan piala, thats y dia sell out.

Bodo.

Macamlah Chelshit boleh bagi dia piala banyak2

Sila pergi mati wahai Torres pembelot