Thursday, September 1, 2011

Raul Meireles



"Awat la hang buat lagu macam tu, cheq kat sini dah menyesal tak berlagu dah. Hang ni tak piqiaq dulu la. Belum sempat cheq cakap hang dah pi sign. Hang tak piqiaq ke cheq hari-hari dok risau John Terry tibai bini cheq. Hang bukan tau orang London macam mana. Lantak pi hang la. Takpa la, ada jugak kawan cheq no. Boring orang London ni mana best macam kita dulu-dulu. Banner pun pi bantai kopipes. Malu aku weh"

- Fernando Torres dalam perjalanan pulang dari balik kampung.

6 comments:

Azri the Accelerator said...

balik kampung jangan kantoi dengan polis sudah.

keli said...

Tak tau pulak gua kenapa nak jual si Raul ni. Gua agak ada kaitan dengan gaji dan sekarang liverpool mmg tengah bersihkan segala sisa2 player uncle roy dgn rafa.
Gua rasa Chelsea nih kalau ada player liverpool yang score masa lawan die sume die nak sapu.
Camne pon sekarang paling baru gua dengar dah ada Coates dgn Bellamy. Suarez dgn Bellamy. Ok gak pasal dua2 ni memang ganas.

Faiz said...

sayang gila jual Meireles
dia bagus ape

Özgür Çek said...

mengikut laman web rasmi liverpool
meireles yg mintak nk kluar dan permintaan itu diluluskan..
mungkin sebab xdapat 1st team kat liverpool,
mungkin sebab nk jumpa AVB yg dah pernah jumpa skejap kt porto dulu,
atau mungkin nk bina balik gandingan nya dgn abam nando masa kat liverpool dulu,hehe..
YNWA!!

KhaiRin said...

nk tgk selama mn jodoh dia dgn cel ni...

ekabukanmakcikkau. said...

Biar ah meireles botak nu . At last cam torres gak gedik nak masuk chelsea haprak pon tadak hakhakhak . Nak tngu gelakkan botak tu jee