Monday, August 29, 2011

Sekitar Liga Inggeris Minggu Ini.



Kenny Dalglish memilih pemain-pemain yang sangat bagus walaupun dari kelab biasa-biasa je asalnya - Jordan Henderson dari Sunderland dan Charlie Adam dari Blackpool - tapi bila masuk Liverpool terus jadi hebat.


Dalam perlawanan Manchester United-Arsenal saya ingin menyimpulkan satu perkara:

ASHLEY YOUNG ADALAH DEWA BOLA CROSS PALING POWER.

Even Beckham pun tak macam tu. Dan Wayne Rooney pula - siapa ada dalam Fantasy Football memang hebat gila.



In Arsene We Trust? Setahu saya hanya "In God We Trust". Dosa mensyirikkan Tuhan macam ni lah.

Leplep boleh mulakan laman web Facebook - 1,000,000 penyokong Arsenal mahu Arsene Wenger nyah dari kelab.

p/s:Wenger, contohilah Dalglish dan Ferguson dalam beli player - muda, muda juga - tapi biarlah terbukti di EPL. Jangan main pakai harung je.

Atau Arsenal perlukan manager dari Scotland seperti mereka berdua untuk hebat macam Liverpool dan Manchester United. Perancis boleh menang Iron Chef je lah.

Sementara itu....



KUALA LUMPUR 26 Julai 2011:

Penyerang £50 juta Chelsea Fernando Torres berkata bahawa dia masih tidak lupa cara-cara untuk menjaringkan gol.



Sekadar untuk mengingatkan anda Fernando.

10 comments:

talkIZcheap! said...

apahal video ni terbalik kiri-kanan? ha-HA! ;P

Khuzrin Kamarudin said...

Abang Torreeeeesss!!!

Pakcik O.T said...

yang kalah arsenal.. tp torres jgk yg kena bahan.. kahkahkah.. this is good!

Cob Nobbler said...

talkIZcheap:salah satu sebab video ni terbalik sebab dorang tak nak EPL ambik tindakan apa lancau entah - copy right la.so that's why terbalik.

haha!

Ariffin Janal said...

kahkahkah torres torres

Özgür Çek said...

dia xmau vdeo kena blok la tu..

talkIZcheap! said...

owh... pernah tengok macam-macam cara diorang buat untuk elak video kena ban, tapi yang terbalik kiri kanan, ni yang first, kui3..

Stammofa said...

satu je ayat yang tak berapa betul. Chalie Adams dah power dah start season lepas. bukan sebab dia maen livepul... Blackpool memang bertuah dapat dia... tapi dia sorang je dlm team, tak jadi gak...

livepul gak yg bertuah dlm hal nih...

Abejame said...

Herm ape yang powernye liverpool setakat lawan team kanak-kanak spastik ngan team orang takde buah pinggan bleh ar menang......cuba lawan setan merah cirit gak cam kanak-kanak spastik kene

Cob Nobbler said...

5 times in Europe not jaguh kampung abejame...