Monday, August 15, 2011

Fernando Torres:Saya Masih Tidak Lupa Untuk Menjaringkan Gol"




KUALA LUMPUR 26 Julai 2011:

Penyerang £50 juta Chelsea Fernando Torres berkata bahawa dia masih tidak lupa cara-cara untuk menjaringkan gol.



Sekadar untuk mengingatkan anda Fernando.

Sementara itu....



Kalau kau ambik penalti macam tu masa pakai jersi Uruguay masa lawan Argentina hari tu kan bagus?

8 comments:

Hakim said...

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLO


aku paling suka part "Sementara itu...."

Berto said...

bukan main 'gadis' lagi gambar akak torres tu

nyzm said...

gua suka layout sokerleaks ni, gambar header smart! hahahaa

Tengku Sidek said...

tulah akibat cuti dipendekkan..lupa cara nk sepak penalti..players lain dpt bercengkerama dengan GF smpai berminggu dan juga berbulan..Suarez kempunan gamaknya,,,huhuhu

balaci terhormat& co. said...

suarez trkena sumphan asamoah gyan daa..dah la lpak setable time match hritu..haha..

KhaiRin said...

knape FT nmpk seperti kejambuan @ 1st pic???

Cob Nobbler said...

Sebenarnya karma itu adalah anjing betina.

Sape suruh kau lompat-lompat gembira dulu Suarez time Gyan tak masuk penalti?

Dah lawan balik team Gyan pastu Gyan gelakkan kau balik.

balaci terhormat& co. said...

bwk brtenang nami..wlupon kne telan dgn anak buah hitler time WC2010 dan trsingkir wlupon main dkat ruang tamu sndri..kena trima hkikat argentina hnyalah plengkap jdual..hehehehe..(p/s:mlas nak ungkit kena telan dgn timnas beraltitud tggi mcm bolivia..hehe..chill bro)