Sunday, March 27, 2011

Sekadar Seri.

walaupun seri, King Gobal tetap steady. itu memang kami tak nafikan. orang tua-tua kabor, kalau takut dilanda ombak, jangan berumah ditepianlah pantai. makanya, berdasarkan permainan 94 minit bercampur masa tambahan tadi, kita boleh lihat bahawa 22 pemain Harimau Malaya tidak sedikit pun ada rasa gentar yang rata-ratanya beraksi tadi. tapi cuma, dengan team ayam pun Harimau Malaya main macam jumpa YNWA bak ang. apa ada hal?

perbezaan ketinggian juga menjadi faktor kenapa bila tiap kali dapat corner mesti ada ja yang kita rasa tak sedap hati. mungkin kalau Harimau Malaya hantar K.Nanthakumar, Mahathevan, Peter Crouch, etc etc etc, mereka  ini mungkin akan menanduk bola bahkan memecahkan kepala pemain-pemain Ethouil.

ok, sekarang ni gua nak tanya, apa punca sebenar gol penyamaan tadi?

First eleven -> Reserve Player ?

atau Sharbinee Allawee punya badi?

kah kah kah!


7 comments:

mdfaizal said...

punca dia adalah, sepakan tersebut amat "Jahattt"... tu yg gol pnyamaan tu.

Khuzrin Kamarudin said...

shooting tu memang gila babi power..

sharbinee tu dah power... macam david seaman plak...

aSr1 said...

mereka tak close sgt dgn shooter tu..bagi dier jalan2 bawa bola pula kat luar penalti box.

Daniel Sokerleaks said...

Macam mana la lu nak ambik spm kertas bahasa Melayu ni, patut huruf besar kat awal ayat jadi huruf kecik, gua cedok juga lu ni Akmal Hakim

FF13 said...

Kalau korang dapat tengok, Sharbinee masuk je, dia kecah sikit la. macam kelam kabut sikit. gol penyamaan tu aku rasa saveable. Banyak bola yang boleh tangkap lekap, tapi banyak dia tumbuk. macam 1 one 1 dengan player Etoile, da dapat bola, pastu boleh terlepas.

Papehal, ayat-ayat Aide Iskandar terbaik.

1)Bola yang sangat 'jahat',
2)Nampaknya pasukan M'sia berjaya membuat kecoh di pertahanan Etoile.

al-jambz said...

hai abam Daniel. garang betei sejak kebelangan ni. hik hik

mdfaizal said...

"tembakan" gol penyamaan tu kencang