Wednesday, March 2, 2011

"reff bayar! reff bayar!"


 muka celebrate macam dalam video 3gp je gua tengok si luiz ni.

"we still on top league."
"tolong tengok table epl.. tolong2.."
"pale hotak kau la reff! reff bayar! reff bayar!" (baca dengan nada serius)
"gol penalti je. adik gua yang baru isap nenen pun boleh gol."
"minggu ni man nyuew ade due game. kau ingat diorang tak penat ke?"
"abang berbatov kiteww tak masuk awal awal!"
"pale hotak kau la reff! reff bayar! reff bayar!" (masih bernada serius)
"gua tertidur la. kalau gua tengok tadi,takkan kalah la kumpulan red devil ni."

ini adalah koleksi alasan tahap alasan lupe buat kerja sekolah. gua harap esok paper tak mainkan alasan ni.


sementara tuh abang torres kita masih mengintai peluang untuk menjaringkan gol.


12 comments:

eszol raar said...

kahkahkah

itu torres sbnarnye untuk drogba buat bahan sontot je

DIYSAR said...

ternyata luiz lagi bernilai dari torres

Amin said...

Ternyata Wilkinson lebih bernilai dari Luiz+Torres+Drogba+...+Ancelotti+makcik buat teh kat Stamford Bridge + mamak kedai fish & chips kat luar Stamford Bridge ... free pulak tu ... apa barang susah2 beli player ..

alien said...

torres tu strategi utk menarik kumpulan pempuan beli jersey utk naikkan keuntungan kelab je
..alah, perhiasanlah

sephia said...

celeb macam pes time score goal..erkkkk..

Nik Saiful Anuar said...

bkn main happy lg gua tgk torres

deus X machina said...

Menggembirakan pasukan yang mungkin akan ke Europa Leaugue musim depan tiada salahnya

Muhammad Adlail Noorazam said...

cis.
gua lupe masukkan alasan lu ni deus.
alasan lu ni pun tak munasabah langsung!

Tengku Sidek said...

Badi Torres kepada Vidic berterusan...red card lagi!! hahahaha

the sun said...

chelsea main kasar sgt.

Hidup Sihat said...

"david luiz patut kad merah! ref bayar, ref bayar!" - nada dah tak serius.

Hasrol Nizam said...

apsal label kat bawah entri tu ada (muka 3gp).hahaha