Wednesday, March 16, 2011

INI KALAU TAK NAMPAK JUGA TAK TAHU LAH WAHAI FAS

Kreadit

Ini Banner di pasang pada perlawanan malam tadi. Antara Selangor lawan Johor

Perlawanan seterusnya kalau dah takde tu, tapi tiada tindakan susulan selepas tu dari FAS

Tak tahu la nak cakap apa

Baik sokong Negeri Sembilan 

Sebab ada Lisa La Boo

Hai Lisa La Boo

7 comments:

PELAUNG PULAU said...

lisa orang negeri sembilan rupanya...den dah jumpo den punyo milah la ni.hhahahha

Puan Sinis said...

baru maju ciket da naek kan harga tiket.
lpas nie red giant lingkup pandai la 2 trunkan harga...
tolonglah FAS...org2 selangor x sume kaya...yg kaya x tgk pon bola tempatan...sume g pub je

Cob Nobbler said...

tu la - buat kat stadium shah alam
dah la stadium tak public transport friendly
lepas tu tempat sikit punya susah nak sampai

dogil cakap den..
instead bina stadium warisan merdeka tu
baik upgrade stadium merdeka
kasi sound macam inonu stadium besiktas
gema kasi padu..
belajar sikit sound engineering dari stadium eropah..
baru semangat nak berultra..

stadium besar design tak ultra..
stadium shah alam la.

Cob Nobbler said...

*menara warisan merdeka

PuTrAkAyU said...

lisa la boo..laboo sayongg..sayongg naraa..nara tiwatt..ptuihh.

Azfar Ridhwan said...

datang la stadium negeri sembilan. ade ramai WAGs dan ade yang perasan diorang WAGs. hehe

tak lupa je ramai awek peminat bola sejati. hai lisa la boo :D

berita sengsasi said...

apa nk hairan kat lembah klang bersepah kelab2 lain..
sokong mana team yg jual tiket murah aje..