Monday, March 7, 2011

Don't cry Nani, don't Nani


Ya, saya percaya ramai yang mengutuk Nani kerana menangis. Bahkan ada yang mengatakan beliau berpura-pura, dan berlakon untuk mendapatkan aungerah Oscar, sehinggakan mengikut sumber dari akhbar UK, Rooney turut menggeleng kepala melihat aksi berlebih-lebihan Nani ni.

Tapi bila melihat gambar ini, seharusnya Nani layak menangis. Sakit woo.

darah meleleh deras sederas air mata Nani mengalir

Boleh tahan ganas abam Carragher ni bagi.

Mungkin kecederaan ini adalah karma bagi Nani yang selalu berpura-pura. Dilaporkan juga, Nani tidak mahu bercakap dengan siapa-siapa dalam bilik persalinan setelah kecederaan ini terjadi kepada beliau, mujur Sir Alex Ferguson dapat menenangkan beliau. (parodi semata-mata, cilakak, gua pon terkena)

Apa-apa pon, semuga Nani cepat sembuh agar beliau dapat beraksi seperti biasa. 

Bukan apa, Nani ni antara penyumbang terbanyak dan konsisten untuk team Fantasy aku.

Sekian.

*Leaks terbaru: The following picture has been taking rounds on the internet giving a perception that the winger’s leg has a cut of around 6 inches. The picture is quite misleading and what seems an open wound is in fact blood.  

Nampaknya Nani benar-benar propa.

24 comments:

Ariffin Janal said...

bukan ke beliau terus dikejarkan ke spital? watpe nk masuk bilik persalinan?

Nik Saiful Anuar said...

red would be more appropriate, the mistake is nani sempat bgn blk mcm x serius je kene, then tiba2 rebah dpn ref

well, hope get well soon, valencia da bleh fillosition nani x ni??

aimannnnnnnn said...

pergh kasi koyak terus abg carra bagi!

Berto said...

@arifin janal

ok, gua terbaca satu source ni, rupanya tu parodi semata-mata. cilakak, gua terkena!

hiro said...

penting Fantasy dari Nani!!! demm.

Hidup Sihat said...

dengar2, Carragher pergi bilik persalinan MU mintak maaf.

Linglung said...

Nani nama gadis-gadis. Tak heran Nani perangai gadis-gadis..menangis!

sephia said...

"rilek la nani..tu pon nak nanges" aku rase mcm nak siku je brother blakang aku smlm!

http://aniesandyou.blogspot.com said...

dia nangis sbb:
1. kasi chance free kt kuyt utk 2nd gol
2. kn tackle ngan carra..

ala... ngada2

yg penting tidurku cukup lena diulit 3 bijik gol

ikkey said...

NAMPAK SANGAT SUCKERleaks NI PRO-MAN UNITED. KALAU TEAM2 LAIN KORANG SEDAPPP JE KUTUK KITAI. KALAU MAN U PUNYE LA BACKUP?? EDUARDO & RAMSEY DULU LAGI TERUK KENA. X DE NAK GULING2 MENANGIS SIAP BOLEH BANGUN NAK SERANG PEMAIN LAWAN MACAM NANI MALAM TADI. NANI PURE HERO TAMIL ! SOKERLEAKS SUCK. TQ. f.OFF!

Al said...

haha
lwk btol komen atas ni

Pa'tam said...

pro MU bak hang

Linglung said...

ikkey - sentap ke? kalau sokerleaks ni pro man u pun, ade ke kacau nenek kau berak?

old_trafford said...

Dah sakit biar la dia nangis..

fendi said...

dulu takut kena makan serigala (wolvehamton)...lepas tu gayat nak pijak jambatan x siap (chelsick)...lani kena patuk ngn bangau lembik (loserfool)...ermmm banyak gak kelemahan setan merah nie rupanye...ingatkan dh ganas....

Wan Gerrard said...

nangis buat malu je..agak loser la nani ni

shafena sharif said...

aihhh moderator leaks...ilex la,bukan kate blog nie untuk sume football fans ke..seems EVIL fans nie x bole nak terime plak kenyataan kutukan dari si ikkey tuh,fact evil dah memang patah tanduk..anak ruse nani dah patah kaki..ahaiiiiii~

Berto said...

terus terang aku cakap, aku ni anti - MU, tp bila berbicara pasal career-threaten injury ni, aku kena la bagi sdikit belaskasihan.

tp malangnya, nani ni mmg berpura2, siap nangis teresak2 lg, cilakak beteii, tertipu saya.

anak abdullah said...

pasal makhluk macam ikkey la aku dah malas nak ambek tau pasal arsenal. sikit2 nak nanges

ajis00 said...

haha.. klaka la budak2 suckerleaks ni.. kenyataannye mmg korang pro MU mengaku jek la..
pro2 MU mmg mcm ni.. korang bukan tau psl bola sgt.. poser blake, mnang canang 1 mesia.. kalah masing2 tak leh trime..
sengal2 yg sokong MU kebanyakkannye org yg takot kalah, tak payah citer psl bola la suckerleaks, bagos korang citer jek psl nenek linglung MENANG main dam aji smbil berak, kambing korang MENANG main congkak ke.. sume yg menang2 jek la.. hahaha.. dasar poser..

nyzm said...

amende yg ko merepek ni ajis? hahahaha

sawanishi said...

neutral fans..kesilapan nani sebab dia selalu pura2 jatuh/injured bla bla..so when bl kena tackle btl2 mcm ni..teruk gk tu,. .some said tackle tu lkurang mcm eduardo cuma nani nasib je xteruk..again not manyoo fan ..juz klu tackle teruk mcm ni..aishh..

Kelab Bolasepak RHK said...

yang kutuk2 sokerleaks ni apasal? lu x suka sokerleaks lu pi bacalah blog lain...

Wa memang penyokong tegar MU tapi gua lagi TEGAR menyokong sokerleaks ...

keli said...

Sejak bile liverbird da tukar jd bangau ni fendi? Cer cite..cer cite..cer cite..apedaaaa..