Monday, March 21, 2011

chelsea 2-0 man city

3 points untuk chelsea hari ini.Thanks to David Luiz dan Ramires..Yeah, you both rock men!!

goal minit ke-79

goal minit ke-91

Hasil jaringan dari kedua-dua player Brazil dan juga ex-player Benfica ni, Chelsea sekarang nombor tiga, 9 mata di belakang MU dan hanya 4 mata dibelakang Arsenal.Mungkinkah Chelsea sempat mengejar??oh yeah,,mungkin ada harapan.

Sebelum ni, Menyu kalah di Stamford Bridge, kali ni Man City pulakk..Agaknya, Stamford Bridge memang tempat puaka untuk team-team dari Machester.

David Luiz semakin membuktikan kehenseman beliau nampaknya.Bak kata Carlo Ancelotti, "He is fantastic"..Yeah man, he is really fantastic!!Pak cik Carlo juga berkata,,
"He didn't know the atmosphere here in English football but he has shown fantastic ability from the beginning, without experience. He will be the future of Chelsea."
Brader Torres kita pula senyap je nampaknya. Sempena dengan birthday Torres (20 March), ingatkan akan ada la goal dari birthday boy.Tapi nampaknya birthday boy kita tak nak tunjuk hebat la pulak..Haish.



yeay!!menang la, kita menang!!
KTBFFH!!!

9 comments:

despyan said...

xbest la cara tulis ni.xcam yg biasa dok tulis.kalu yg biasa,boley berdekah2 aku bc,.yg ni xbest lak..

AiE said...

setiap penulis ada gaya dan identiti penulisan tersendiri. Yang penting mesti ada entri terbaru setiap hari.

KTBFFH!

oni said...

"kami memang membeli david luiz atas kemampuannya menjaringkan gol dan beliau membalas kepercayaan dengan 2 gol setakat ini. fernando torres pula memang mengikut perancangan awal kami membeli beliau dengan harga gbp50 juta semata-mata untuk membantu rakan-rakan. beliau tidak perlu menjaringkan gol. jika berjaya menjaringkan gol, ianya merupakan satu bonus kepada pasukan."

Ikhlas said...

arahan utn david luiz dah terbalik dengan torres LOL~~

Puan Sinis said...

man city tanpa tevez ssh btul nak menang game besar...
aishhh

ZombA said...

Cik Tasya... penulisan y baik.. dan perlu ditingkatkan...masukkan unsur2 sinis...ngeh3...

ape2 pon...
keep the blue flag flying high.....................
░░░░░░░░░░░░░▒▒▓▓▓█▓▓▓▓▓▒▒░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░▒██▓█▓░▓█░▓██░▒██▓▓▒░░░░░░░░░
░░░░░░░▒▓██░▒░▒█░▓█▒▒██░░█░░▓██▓░░░░░░░
░░░░░░█▓▒██▓░█▓█▓▓▓▓▒▒▓▓██░▓██▒▒█▓░░░░░
░░░░▒██▒░▓▒██▒░░░░░░░░░░░░▓██▒░▓███░░░░
░░░▒█████▓▓▒░▒▒▒░░░░░▓░░░░░░▒█▓█████▒░░
░░▒██████▒░░▒█▓█░░░░█████░░░░░▓██████░░
░░██▓███▒░░░░▓█░░░░▓███▓▒▓▒▒░░░▒██▓▓██░
░▓█▓▓▒█▒░░░░░▓██▓░▒███▒░░░▒██░░░▓█▒▓▓█░
░█▓▒▒▓█░░░░░░░█▒██▓████▓░▒▓▓░░░░░█▓▒▒█▒
░███▓█▓░░░░░░░▓░░▒▓███▓░░██▓▒░░░░██▓██▓
░█████▓░░░░░░▒█▓███▓█▓█░░▓▓░▓░░░░▓████▓
░██▓▓█▓░░░░░░▓██▓▓░░▓▓█▓░░█▓░░░░░██▓▓█▓
░█▓▒░▒█░░░░░░░▓░░░▓█████▒▒▓▓░░░░▒█▒▒▒▓▒
░▒█▓▒▓█▓░░░░░░█░░▒██░░▓██▓░░░░░░██▓▒▓█░
░░██████▓░░░░░▓░░▒██░░░▒█▓░░░░░▓█████▓░
░░░███████░░░░▒████░░▒███░░░░░███████░░
░░░░███▓▒██▓░░░░░░░░░░░░░░░░▓█▓▒▓██▓░░░
░░░░░▓█▓▒▒▒███▓░░░░░░░░░░▓███▒▒░▓█▓░░░░
░░░░░░▒██▓▒▒░████████████▓▓▒▒▒███▒░░░░░
░░░░░░░░▒███▓▓▒▒░▓▒▓▓▓▒██▒▓████▒░░░░░░░
░░░░░░░░░░░▒██████▓█▓█▓████▓▒░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░

mirul said...

ini...ini..ini..

ini nasib...

ini nasibbbbb..

nasib semata mata....

azman said...

torres is the new shevchenko

.bila.xsaN.menulis. said...

xkisah le torres skor ke x..yg penting tiap2 game mng..hahahaha

KTBFFH..!!...!