Wednesday, March 9, 2011

assalammualaikum dan selamat sejahtera.

alolololololo. ciannye dieww.

selaku wakil tunggal kem Barcelona a.k.a Arsene Wenger's hatest team, gua tanpa ragu-ragu lagi menge-up entri bagi hari ni. jadi, para pengulas semua jangan risau kalau Sokerleaks tak berentri hari ni dan abam Karem yang tidak ada benda untuk dimarathonkan hari ni.

sudah pasti perlawanan malam tadi, adalah perlawanan terkelas seumpamanya di dunia. jujur kabor, gua memang tak tengok game malam tadi. tapi gua sempat layan eurosportsnews pagi tadi. tak cukup dengan tu, nadi arena pun gua terjah. balik-balik tengok gol messi yang super-fawer-gila-punya-cantik.

kalau nak dibincangkan tentang possesion bol, gua rasa semua dah tahu sapa yang banyak pegang bola dan sapa yang banyak terajang bola. yang terajang bola tanpa berfikir tu kita awardkan untuk Van Persie. apa-apa hal, terima kasih gua kepada referee. kerana terlampau cekap mengadili game malam tadi.

tahniah juga gua buat pengulas-pengulas sokerleaks yang sedang meletakkan dahi diatas meja sambil memikirkan masa depan yang entah ke mana. mampu ke idoknya arsenal pegang cup buat pertama kali setelah sekian lama pun kita tak tahu. sama-sama kita saksikan.

jawabnya, treble tahun ni barcelona la yang pegang yep. *dada ke langit muka berlagak persis gaya riak sang arnab terhadap kura-kura.

ngeh ngeh ngeh ;D


Barcelona 3 - 1 Arsenal
Agreget Barcelona menang 4-3


Barca manhandled, completely dominated Arsenal the whole time.
1) Messi legit goal disallowed in London by ref
2) Messi was clearly tripped and fouled in Arsenal penalty box in first half today, but ref didn't give the penalty
3) Arsenal was trying to break legs and not play football in Camp Nau
4) V.Persi was the one last touched the ball when it went out, but ref gave the corner kick to Arsenal
5) Aresenal are LUCKY not to have lost 15-0 on aggregate to Barca.

Credit to Goal Mix


4 comments:

Elena Reeney said...

sedih :(

MATAHARI said...

alolololo, nah tisu. *menghulurkan tidu*

Hasrol Nizam said...

suka point no 5. hehe.. cuba lagi next year k

aryfays said...

ak rase mung ni ckp sal bola tp masih bnyk kurang ilmu bola..
bnykkn belajo lagi yer..
bolok sgt napok..