Wednesday, March 16, 2011

Ya Ustaz Al Mufti - Ini Hukumnya Apa Ya Tuan Sheikh?



Terima kasih kepada seorang sahabat - kerana menemui ajenda FREEMENSEN yang menyesatkan umat manusia - nampak ini tuan-tuan - ajenda MENCESTER UNITED nampaknya dah menular terus menusuk ke dalam masyarakat seperti kuman HIV yang membunuh sel-sel imun badan.Lihatlah - kahwin pun sekarang nak diletak logo MENCESTER UNITED.Ingin bertanya kepada Mufti Johor Noh Gadot - ini apa hukumnya ya tuan sheikh?



Sekurang-kurangnya fan Liverpool jujur - mereka mengaku mereka kominis.Banner ni cool by the way - gua nak print dengan This Is Good baju ni nanti.

12 comments:

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

tegarnya peminat MU yang kawen tu..ehehhehe

MOFASAD said...

hahahahaha

Woofer Storm said...

alaai..mnt mu terlalu taksub..cian org skg ni,terlebih2..

cecx said...

menikah atas pelamin setan
kluar anak mcm setan

aimannnnnnnn said...

ni upacara sembah setan dalam adat perkahwinan HAHA

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tu ok lg...ada tu siap beri nama anak: muhd ryan giggs.. gilo!

http://aniesandyou.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
Aslina said...

hoh pelamin sapa nih? gila kental dia buat pelamin camni.

legend abes.

Tengku Sidek said...

ni lepas kalah dengan Liverpool hari tuh..hahahaha

Puan Sinis said...

waaa..bg idea nie nk wt tema ape kawin nnt...=p

Ikhlas said...

ini pesen ape ni...

Ikhlas said...

ini pesen ape ni...