Saturday, March 12, 2011

Quoteleaks #1

Kami di Sokerleaks sepakat mewujudkan satu segmen baru yang dipanggil Quoteleaks. Dalam segmen ini kami akan cuba untuk memaparkan quote dari setiap individu dari dunia bola sepak. Jadi kalau lu orang ada quotes yang best boleh hantar ke email kami di sini

Tak kisah la quote dari pemain ke,coach ke,fisio ke,WAGs,tukang bancuh air,budak milo,penyokong tegar,pakcik sapu sampah kat stadium asalkan ada kena mengena dengan bola sepak kitaorang terima. Siapa hantar quotes dari justin bibir memang gua carut tak cakap banyak.

Kalau boleh lu orang ulas sikit la pasal quote yang lu orang kasi tu,dalam satu dua perenggan pon dah cukup rasanya.Quotes yang kitaorang rasa menarik akan dipaparkan di blog ini dan jika lu seorang makwe peluang lu lebih cerah. Keh Keh Keh.

Jadi gua merasmikan segmen ini dengan quote pertama.


I'm a fan myself and I'm frustrated just as much as them when we get beat. - Steven Gerrard

Jadi fans Liverpool jangan sedih sangat,Steven Gerarrd memahami lu orang..







Additional Time : Leaks terbaru,salah seorang pengulas kami yang suka lompat team iaitu Nama Nami mengisytiharkan yang beliau kini seorang penyokong Liverpool dan apa yang gua cuma boleh katakan,"Lu akan menyesal Nami".

7 comments:

Cob Nobbler said...

xde mende la - nak menyesal2 buat ape.bukan gua beli jersi Nike kat al-ikhsan pastu tak kenal siapa Matt Busby pun..

ooopss..terlebih sudah!

SagaPutih said...

Welcome to The Kops Nama Nami. We welcome you hoho

Cob Nobbler said...

Kalah atau menang - aku tau - dalam team ni - aku tidak berjalan berseorangan..

Team ini tidak mengejar glory glory semata-mata,atau kerja mengibarkan bendera biru semata-mata,atau trust tak melulu kepada arsene wenger.

Aku tau yang tu.

Nik Saiful Anuar said...

ceh.......first post psl quoteleak ni smpt lg nk nganjing team lain

aimannnnnnnn said...

agak2 fans nottingham forest menyesal tak sokong team yg da lama menyepi kat top flight football?

Tengku Sidek said...

cis..makwe lebih cerah..takkan nak jadi 'anu dalam botol lak'...hahaha

RABUN said...

apasal lak nak menyesal?