Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday Edisi SokerLeaks #2

"2 monkeys in the pitch!!!!!!!Bicycle kick konon!!!!!!!!!!!!!Booooooooooooooooooooooooooo"

Link lain di sini.

10 comments:

Hazwan Arif said...

xde group facebook ke nk bantah?wakaka

http://aniesandyou.blogspot.com said...

mcm c******** je manusia ni!!

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

hahahaha xyah la marah die. kite pun kutuk singapore kaw2 gak. wakakaka

NEOFISHY said...

ala, x yah layan....tgk daripada status twitter pun tau yg dia budak2 lagik...

mana ada org dewasa buat style camtu?

korang jgn takut, Singapore tak kan masuk Piala Dunia punya...

Abe Watanabe said...

aku sokong dengan kata2 Safee tu. tacing tu tacing jugak tapi still sabar and professionalism yg lbih utama..umum dah tau rivalry antara dua nation ni.. tak perlu nk api2kan lagi dengan mende2 bengong cmni.. dah tiba masa kita cool down things utk kebaikan masa depan dan demi fairplay game bola sepak

Norhafiza Yusoff said...

yang bawak laser hari tu memang bangang.

nama malaysia dah buruk sangat ngan isu laser ni aku rasa

Cob Nobbler said...

gua nak tengok singapore boleh sampai brazil ke tak..

bila out je dari world cup qualifier ni gua serang minah ni.

kecuali kalau singapore menang world cup - which kemungkinan macam carla bruni untuk tidur dengan aku punya kebarangkalian tu - tu cerita lain.

Kaki Merapu said...

pompuan ni wanted trus...dia xtau ka satu dunia guna laman sosial...memang cari nahas tui...tak pasai2 hidup dia dan laki dia akan di selubungi ketakutan akan tindakan dari rakyat malaysia...hahahahaha...

Ariffin Janal said...

kah kah kah. boleh jalan la adik manis

kareem said...

mcmla malaysia pun boleh layak ke brazil...