Friday, August 12, 2011

Arsene, Fabregas dan Samir.



Suatu hari di Ashburton Grove, Islington....

Arsène Wenger: Sampai hati kau Fàbregas, aku didik kau dari kau muda lagi, aku asuh kau, aku jaga kau, makan pakai kau semua, ini yang kau balas? Kau ni dah tahap anak ikan paling tinggi aku kau tau?

Cesc Fàbregas: Ala bos, tak best la macam ni bos. Si Clichy hari tu blah bos relax je. Apa ni bos?

Arsène Wenger: Kau memang anak tak sedar di untung, tak sedar diri, l'enculez vous cochon!

Cesc Fàbregas: Bos mencarut apa tu?

Arsène Wenger: You fucking pig dalam bahasa Perancis lah, bodoh!

Cesc Fàbregas: Ala bos, tak best la bos mencarut-carut macam ni. Saya bukan apa bos,member-member saya kat kampung tu semua gelakkan saya.Si Xavi tu,dia dah 3 kali pegang Piala Tinger Beso,Iniesta pun.Saya tengok dah 6 tahun kat sini jangankan Piala Tinger Beso,Carling Cup pun itu hari saya tak dapat. Kalah dengan Birmingham pulak tu.

Arsène Wenger: Habis kau main macam palat kau nak salahkan aku pulak, kanina lu cibai tiu nia seng!

Cesc Fàbregas: Ala bos, bos kan ada darling baru, tu si Sagna tu. Dia comel kan?

(Samir Nasri baru keluar dari toilet melepas hajat, terdengar perbualan Wenger dan Fàbregas)

Samir Nasri: Bos,saya dengar si Kolo Toure,Gael Clichy,Adebayor,dorang cakap awek-awek Manchester semua boleh pakai bos, tu yang Ronaldo muka pondan pecah tu pun boleh dapat awek hot bos. Sini semua stok main mahal2, payah bos. Lagipun kami bosan la, dah la rumah kami kena pecah sebab riot hari tu. Habis ferrari saya kena pecah bos. Manchester ok sikit. Tapi manchester city la sebab dia dipimpin oleh orang islam,saya pun kena sertai jihad.

Arsène Wenger: HHHHHHHNNNNNNNNGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Cesc dan Samir: Bos jangan cangkung tepi jalan bos, orang nampak nanti salah sangka bos nak berak tepi jalan bos..

6 comments:

Wadi AR said...

fucking pig? ohsemm.

talkIZcheap! said...

yang ni ada klass!!! :D

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hahahahahhahha hilarious!

Zaid said...

berjihad dengan menyertai Manchester City!

nasz playersz said...

baddrol bakhtiar ke wigan????

KhaiRin said...

penutup cite di atas:

Arsene: dgn perintah aku...

GET OUT! GET OUT!