Tuesday, September 20, 2011

Untuk Wayne Rooney dan Fernando Torres...

Syukur berkat tunjuk ajar akak cun netball - akhirnya Fernando Torres ingat balik menjaringkan gol. Berkat doa dan tunjuk ajar akak netball - Fernando Torres menjaringkan gol - lagi bertambah syukur menjaringkan gol di Old Trafford pusat syaiton berkubu.

Pun begitu - akak netball lupa nak ajar cara-cara nak sepak penalti. Takpe, video ini boleh dijadikan contoh Fernando Torres untuk menjaringkan penalti pada masa akan datang.

Wayne Rooney pun boleh tengok kalau dia nak belajar juga.



Sementara itu...............

Walaupun menang 6574974649746457979649 gol lawan Liverpool sekalipun - tak guna kalau tak juara Eropah lima kali.



Bilalah Bassong, Gareth Bale dan rakan-rakan nak cium piala Telinga Beso ni yer?

15 comments:

KhaiRin said...

lek la bro...

PELAUNG PULAU said...

lu patut letak tutorial amik penalty dalam game PES2011.. yang tu lagi real... sebab nak amik penalti dalam game PES memang susah macam gampang..hahahah

nazzriq said...

itu jela modalnye.lepas ada english team lain yang dah potong 5x tu nak cakap apa pulak erk?

Abdul Sokernet said...

pathetic sungguh cob noobler ni

NOOB!

co0kie said...

sandarkan pada kenangan laluuu.....

redzabes said...

sandarkan-pada-kenangan.jpg

yusuf mujahidin ™ said...

sandarkan pada kenangan

Ariffin Janal said...

dah takde entry khas utk torres lg ke? sebbaik. boleh muntah gua tengok video bola jaring tu.

Cob Nobbler said...

Abdul:Our king got big konek.kahkahkah!

mirul said...

kah kah kah

lauk

Cob Nobbler said...

nazzriq:gua tungguuuuuuuuuuu....kahkahkah!

Kalau MU asik sangkut dengan titki taka je - kena harap Nottingham Forest dgn Aston Villa la,gitu?

kehkehkeh!

nu_Ox3r said...

kena bongkak la dgn 5piala tu.ye dak.

Faiz said...

liverpool memang power, nak cakap ape lagi.

mohon share kepoweran liverpool

izat123 said...

tahukah anda john Oshea telah 5 kali menang epl berbanding abe g yang tidak pernah menang?

Cob Nobbler said...

izat123:jaguh kampung - buat apa.