Wednesday, December 7, 2011

chelsea power tahu!!



Amboi abang AVB ni, bukan main nervous before match sampai kan cenggini teruk rupanya.

muka serius memikirkan kemenangan seterusnya.




gua king laaaa..king drogba tahu!!


Drogba: Gua dah cakap dah kan, team power macam kita ni, takkan la tak lepas pergi last 16...Mustahil tahu. 

Mata: okay king. Gua confident dengan kata kata lu.






HAPPY BIRTHDAY juga diucapkan kepada Terry. The leader, the captain, the legend.
Nah hadiah birthday, mmuahhh mmuahhh!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Sementara itu, frimpong ping pong ni gua rasa baik fokus main ping pong je la. Ketidak power-an beliau di arena bola sepak tidak dapat disangkalkan lagi .





5 comments:

KhaiRin said...

bla mng cpt je up entry!

mirul said...

pergi round 16 baru.

dapat sampai semi baru gebang balik ok.

oneNa said...

Drogba pon xhingin da maen ngn tu musim dpn..doa2 la budk spain tu da pndai score gol time tu

Syahrizwan said...

Chelsea ni bajet je power.. walhal tak pernah menang UCL pun.. macam Arsenal. kahkahkah

fatenalina said...

ape lah Chelsea. booooo~~~~