Tuesday, December 13, 2011

Spurs Kalah? HAHAHAHA

Muka orang dah nak kalah.


Muka orang dah nak menang.


Muka orang kalah dan kalah dengan bangang.


Muka orang menang dan menang dengan genius.






Seriously, memang juruletih Spurs ni kat rumah selalu buat kenduri tahlil orang mati ke?

9 comments:

fatenalina said...

kenduri tahlil org mati ?
hahah

KhaiRin said...

muka cap sayur jer heheheheheeh

GGMU said...

aku amat yakin Spurs akan menang liga perdana tahun ni dan akan mempertahankan kejuaraan liga utk 18 kali berturut turut.

mirul said...

takpe.kalah kalah pun uncle harry tetap stedi dan tak salahkan pengadil.

kite tengok nasib arsenal minggu ni pulak.

talkIZcheap! said...

Spurs kalah tu perkara biasa, diorang memang selalu tercekik... yang gelak kuat-kuat sangat kenapa? Cuak ke? Biasa yang gelak kuat-kuat time orang lain jatuh ni sebab dia cuk jer... dan yang biasa cuak dengan Spurs ni Arsenal je... keh keh

kata team power.... :p

talkIZcheap! said...

*cuak, hahah, salah eja di situ...

parkchu said...

aa

AsRI Khal'D said...

tahlil jgn tak tahlil hoho

Zul Fattah said...

nak kutuk team lain boleh? tp jgan kutuk spur .. lol.. bola itu bulat bro.. lu boleh main ke?