Sunday, December 4, 2011

Kenduri

Newcastle United         0
Chelsea                      3

Blackburn Rovers      4
Swansea City              2

Manchester City        5
Norwich City               1

Tottenham Hotspur    3
Bolton Wanderers        0

Wigan Athletic            0
Arsenal Power          4






Yang ni abaikan.














10 comments:

Ariffin Janal said...

kahkahkah noob noob!

fatenalina said...

arsenal lwn ngan wigan.
mmg laaaaa. -_-'

nhamey said...

tayah nk pertikaikan arsenal la.. mane menyu??noob!

Chaoi said...

menyu menyu menyu.......

KhaiRin said...

kelam la ms dpn

meh said...

arsenal setakat wigan bulih le nak kerek, lupa la tu 8-2

zulhilmi said...

ceh...yg dok sebut2 8-2 tu sama je perangai mcm team yg dok sandarkan pada kenangan tu...x abih2 dok ungkit benda yg dh lepas...

Aie Isa said...

family singh ni time game menyu mesti nampak diorang duk belakang dugout.

WaiRai- said...

8-2 , 6-1 ape jadah sume tuh..itu sume hanyalah satu kemenangan dan kekalahan aje

team ayam haruslah diayam-ayam kan dan team power haruslah berkenduri kalau boleh..sedap sikit tgk fantasy point kalo gitu hhahah

talkIZcheap! said...

"team ayam haruslah diayam-ayam kan dan team power haruslah berkenduri kalau boleh"

team power tu yang duduk top 2 dalam Liga, setakat ni kalah satu atau tak kalah langsung, bukan team yang orang start Liga bulan 8, dia start bulan 10, keh keh keh...