Monday, June 4, 2012

Achtung! In Germany We Trust!

Arena EURO sudah hampir tiba. Apa pasukan pilihan kamu? Yang kamu pengulas Sokerleaks, dah tak reti-reti pilih pasukan pilihan untuk menjuarai EURO 2012? Goyang kaki je tahu.

Seperti biasa, aku memilih pasukan yang kuat, tangkas dan pantas. Seperti traktor yang bakal merobek benteng-benteng Sepanyol yang lembik, mahupun si botak dari Belanda. Apatah budak hingusan dari England, heh. Ini yang perlu kamu gerun. Jerman bukan pasukan sebarangan.


Hanya kumpulan rock Jerman saja yang berani nyanyi lagu bahasa Melayu setakat ini yang aku nampak. Kamu ingat senang?


6 comments:

azfar zafar afzar said...

dah macam scorpion nyanyi lagu melayu pulak dah

KhaiRin : anies said...

rs nyer kalu kite nyanyi x de la smpi muncung2 gitu hehehe

me, germany jugak!

karl said...

masalahnya, world cup 2010 hari tu spain yang menang, hahaha

Maria Natasha said...

celaka. sweden mane sweden?

adam said...

pesen darah melayu sokong mat saleh mengalahkan orang putih sendiri.

janxxx said...

boleh tahan ar..tp dia faham ke ape yg dia nyanyikan tu..hehehe..