Saturday, June 2, 2012

Bakpe gocoh-gocoh ni?

Selesai perlawanan persahabatan antara Malaysia dengan Filipina, berlaku 1 insiden di fesbuk yang boleh dikatakan hangat. 2 ikon bolasepak tempatan kelihatan menempelak satu sama lain.








Dalam hal ini, SokerLeaks tak menyebelahi kepada mana-mana pihak. SokerLeaks cuma menyokong tindakan Cahaya Penawar. Dia lah Cahaya, dia lah Penawar. Hidup Cahaya Penawar!

14 comments:

Hazwan Arif said...

tapi betul je apa yang nuar musa cakap tu

mawardi sobri said...

bola sepak malaysia , biasalah . bukan sekarang ja perangai macam tu , dari dulu lagi . tp , tsam tak patut lah nak salahkan sorang pemain . tak profesional langsung .

Cob Nobbler said...

aku cakap dengan nuar musa senang je.

game friendly je, bakpe nak letak player power top two lah apa lanjiao.

senang je soalan nuar musa tu.

ini friendly bukan kejohanan piala asia ke hape ke. rilek sudah.

jawa perusak said...

frenly ke ape..nama negara jugak yg dibawa..xkena kene tegur la.bola game jantan la.kalau nk berlapik2 ,main netball derr.kalau semua nk berlapik,tggl bole hafal nama mokhtar dahari je la sampai mampus.

arm.cruz said...

hahaa...
cahaya pnawar kaki like...!

aRoLe said...

bkn safee sorg je buat silap smlam..shahrul idlan pon sama je kan?apsal tak tegur?nak sapu biar sapu rata la..

Cob Nobbler said...

jawa perusak: oklah - tapi kalau "yang terbaik" pun level sama je macam tu, acane?

uh well, aku harapkan TSAM boleh kurangkan penggunaan capslock dalam internet. Tu je lah.

chahmie said...

aku tgk nuar musa xde sebut pun nm safee sali..apesal terasa??teguran tu umum je tu,pesal safee sali panas bontot..ke safee sali ikut telunjuk FAM jgk..xbleh dikritik..safee sali tu sape sampai xleh kritik langsung..hatta messi sekali pun boleh terima kritikan...lemau r safee sali..star la konon main mcm taik je aku tgk..media melebihkan walhal xde pe pun

wak erni said...

ada betul kata TSAM tuh...gua sebagai penyokong selangor tetap bebulu tgk safiq rahim main...puii...

.:knizamk:. said...

chahmie... TSAM ada tulis "player yg main dlm team liga tak sah"... tu yg SS naik baran.

KhaiRin : anies said...

tersentap? hehehe

sabo je la..

PreTroRianS said...

sentap ler tewwww...
benda realiti kna ler terima...

fillah88 said...

teguran dan kutukkan itu penting,baru la team Malaysia boleh develop.Kalau selalu orang puji just nak jaga hati player,kira syok sendiri la.Jadikan teguran spark untuk korang berusaha lebih gigih.Rakyat akan sentiasa menyokong,tp kalau manja sangat sampai xleh tegur,takpelah teruskan prestasi di takuk lama.

despyan said...

padan muka ko safee.bajet power la plak..apa yg nuar musa ckp mmg btl pm.amik contoh spain la,pemain dr club mana yg ramai main?bodo punya gopal..aku seriusly,skang ni kalau team gopal lawan,aku akan sokong team lawan.aku hnya nk sokong team malaya,bukan team gopal..sekian