Wednesday, January 4, 2012

KEMPEN BANTU MUHD ARIFF BIN ZULKIFLY


Di sini kami para pengulas Sokerleaks berpendapat dan bersependapat mahu bersama meringankan semangat anak muda kelahiran Ampang, Selangor yang bersemangat untuk menjalani ujian dengan Akademi Bola Sepak Ole di New Zealand.

Pencapaian
- Bekas kapten skuad bawah 17 tahun negara,
- Pernah mengetuai skuad Sekolah Sukan Bukit Jalil (SSBJ) menjuarai Piala Presiden pada 2010,
- Pernah mewakili negara di Piala Nike di Old Trafford, England pada 2008

Kos untuk menjalani ujian selama enam bulan dan kos minimum lebih kurang RM14,000.

Jika sesiapa berminat untuk meringankan kewangan Muhd Ariff di sini kami sertakan no akaun CIMB Muhd Afiff

NAMA : Muhd Ariff Bin Zulkifly
BANK : CIMB BANK
NO AKAUN : 12840005342525

Mari bersama sama membantu membangunkan industri bola sepak Malaysia yang mula meningkat sedikit demi sedikit bersama sama kami. Kita jangan harapkan FAM sahaja, kita juga mampu mengubah "emosi" bola sepak kita.

Simpan Slip transfer duit tu, Siap siap frame, bila budak ni main dekat luar negara satu hari nanti, berbanggalah pada diri sendiri kerana anda telah menolong bakat yang ada pada Muhd Ariff ni.

Kadang kadang kami jahat. Tetapi kami juga baik hati.

4 comments:

Abang Zam said...

power power. bolih pergi jauh ni

KhaiRin - anies said...

permata negara ni harus dibantu..jgn biarkan bakatnya tertimbus

Unknown said...

FAM x boleh nak support ke?baru RM14,000 je...ish3x...

free compass said...

tak silap Rosmah mansur ada program yang dinamakan sebagai 'Permata Bola'. tak tahulah bola apa. mungkin bola lisut tak pun bola guli.

apa-apa pun semoga maju jaya. kerja keras!!