Thursday, July 21, 2011

Khamis Bisu #2

12 comments:

Cob Nobbler said...

Patriotisme?

http://aniesandyou.blogspot.com said...

smpi airini hangin jek dgn dia ni!


Kerana LiverpoolFC episode 4 (finale)

Cob Nobbler said...

#JF80K

dut said...

apsal web fam?kena hacked ke?

Senjakala said...

apesal nak hangin dgn die??sbb ko beranak kat liverfool??sape yg kutuk rajagopal dan safee mmg sorg yg BODOH & BANGANG..sedar la diri sikit,ko tu lahir kat malaysia..tanah liverfool pun ko x penah pijak..

ghost writer said...

next malayisa keeper coach.kononnnn....

despyan said...

sedap mcm makan nasi ayam ka kutuk org BODOH & BANGANG..@ mmg diri sndiri yg cmtu..wakaka

Cob Nobbler said...

Senjakala:siapa cakap aku tak pernah pergi Liverpool?

ce cite?

Cob Nobbler said...

despyan:eja betul-betul.

"Kau". bukan "ka".

Sorry, gua allergik bab ejaan - kalau kau nak type "xde" atau "xleh" ke apa yang shortform yang aku boleh faham - aku tak kisah.

"Aq" "ka" ni tolonglah eja betul-betul. Boleh tak?

Hidup Sihat said...

butthurt spotted.

despyan said...

cob nobbler:derr,wa da eja btl2 la tu.."ka" kat situ bukan niat wa nk eja 'kau'..tp 'ka/ke'..'ka' sbb tu loghat utara..wokey?ni bukan typo k..

FAIZ said...

despyan: kau taip nak suruh orang baca dan faham, ikutlah cara yang biasa, kalau taip untuk sendiri je faham tulis la kat blog sendiri

quotes dalam the sun hari ni 26/07 untuk Manutd next season:

1) Darren Fletcher is still out with a mystifying stomach virus, Anderson stubbornly refuses to progress, Giggs is going, Scholes has gone. And for all his admirable endeavours, Park is not a midfield mastermind. Have we forgotten someone? Oh yes, Micheal Carricck - he is very easy to forget.

2) In short (Fergie) he has a lot of runners but no one to run the game.

I like...