Saturday, July 2, 2011

Review Argentina vs Bolivia.



Dulu, ada seorang player di Liverpool FC yang melepaskan bola dari celah kelengkang lalu gol. Bill Shankly punya mengamuk masa tu. Dia kemudian meminta maaf kepada Bill "Boss, sorry bos, saya tak sepatutnya bukak kelengkang saya sebesar tu."

Bill Shankly membalas, "bukan salah kau. Patutnya mak kau yang tak bukak kelengkang masa beranakkan kau dulu."

Anyway, Ever Banega, tu quote aku untuk kau hari ini. Bola celah kelengkang, pfft!

Nasib baik menantu abah jaring gol cun - kalau tak, mau mengamuk hangin aku satu hari ni!

5 comments:

Nik Saiful Anuar said...

credit la ke edivaldo, back heel tu, haha

Özgür Çek said...

banega main dh smat,tp dia pn bangang nk stop ball bola dpn gol..
alih2 msk celah kangkang..

Nasib baik menantu abah jaring gol cun - kalau tak, mau mengamuk hangin aku satu hari ni!

Vamos!Vamos!

pandangkedepan said...

adakah itu dikira olleee...:P

Jimmy Stracqualursi said...

kesian sama messi, die cuba nak main stail barcelona ngan team ni tapi otak mascherano tu lag 2-3 saat tu yg manjang kantol kat final 3rd tu.

aku rase euro-based argentino players sume dah burnout la, patut time ni depa rehat, kena pulak main tournament an. takpa holden, wa yakin albiceleste bole bounce back. vamos!

Berto said...

Badi Messi kat Argentina masih berpanjangan ghupernya.

nampaknya preview Copa America yg guat buat tu kena adjust skit, entah2 Argentina x lepas gruping