Thursday, November 24, 2011

AKSI NAZMI FAIZ DI SUKAN SEA

Antara aksi aksi nazmi faiz yang menarik perhatian peminat bola sepak malaysia. Orang kata peluang dah terbuka main betul betul, dan nazmi faiz sudah membuktikan dia mampu menanggung beban yang di berikan,

Harap sangat ada agen agen bola sepak dekat luar sana, perasan dan lihat video dia ni sekali gus salah satu cara untuk membawa nazmi faiz ini bermain di liga luar.

19 comments:

Princess^of^Hemp said...

harap2 jela...ad potensi die nie... =)



http://princessofhemp.blogspot.com

haroon said...

adekah nazmi bakal menjadi ramli? same2 kite nantikan...

AZIE said...

seronok sgt tgk care Nazmi Faiz.. kcik2 cili padi..i like..~__~

haroon said...

weh apahal ujung2 video ni ade nazmi tuka sub ngan fakri? adekah ini satu lagi konspirasi freemason?

Nwx said...

vid memang dah enjoy dah..

tapi ending tu.. adeh..

cikpia said...

love the vid..... (tapi ending.....erk!!! *no comment*)

KhaiRin said...

mmg patut dia dpt pujian melambung drpd OKS.. percayalah, lps safiq balik nnt cardiff plak pggl dia..

Penulis Nota said...

Gua syak , Budak nazmi faiz ni , main tengah partner dgan Irfan Fazail baru style . irfan fazail dgan nazmi ni ada skill hantar bola dgan cantik . kalau Nazmi ni partner dgan Gary steven pn ok jgak .

Floppy Minister said...

jgn minum arak, jgn masuk disko, jgn sibuk dgn keter. Cerah mase depan.

paiseh said...

gua dgr2 fakri dulu pun skor hattrik tem mula2 main bola.. mintak jauh laa sumpahan fakri~

*cilake mofasad.. buat bidio stail omputeh!

MOFASAD said...

paeh, bukan gua yang buat la! celaka! ok la ni, orang malaysia maju dan terus maju

azfar hranica said...

kalau dia ni masih main kat malaysia.terbantut perkembangan die ni.muda dan x gugup lagi bangang macam fakri

ekabukanmakcikkau. said...

uihh fanatik betul ahli kabinet sokerleaks dekat budak nazmi faiz ni eh? heheh bagus bagus aku ingat kau fanatik robin van persie je heh

co0kie said...

biase je. indah kabar dari rupa

Bella Bell said...

fuhh.. hebat budak nazmi ni..

Bella Bell said...

fuhh.. hebat budak nazmi ni..

GamUHU said...

terbaik!!

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/selamanya-harimaumalaya.html

box boy said...

apa yg power nya?mcm biasa je

.AtiqahZulaikha. said...

Serius kalau ikut umur dan ketinggian (yang ni takde kaitan kot) dia main power. Paling kecik tapi pandai cari ruang.