Tuesday, November 22, 2011

Sukan Sea Final : Malaysia Darul Power Merangkul Johan!

"Bulat kecil bulat kecil, bulatlah besar,
Bulat kecil bulat kecil, bulatlah besar,
Sayang mama, sayang papa, sayang semua,
Tiga enam tiga enam, tiga puluh enam
Tiga enam tiga enam, jadilah..?"







Sementara itu..











Free gift untuk semua.

13 comments:

muhaimin said...

adiwira?haktuih...menambah dosa aku je maki FUCKRI td.....masih bANGANG...

Martini Muaz said...

the history repeats itself

azfar hranica said...

bangang yang konsisten. kalau ye pun xbleh skor sekurang2nya assist la member ni dah la tamak tak gol plak tu.positioning berterabur

Abang Zam said...

ini kena backup blog ni. tak pasal pasal esok login, kena hack

kehkeh

widydib said...

jangan nanti kena hack sudah la weh....hahaha

padeli said...

jangan dikutuk fakri tu. takde fakri, game final pun kita tak pergi.

Ariffin Janal said...

In Fakri We Trust.

Hanis Abd Razak said...

br dapat tweet fakri td...

"Saya sengaja tidak menjaringkan Gol supaya Kapten & Keeper kelihatan seperti Hero" #Fakri13

..nOWa.. said...

aku yang kaki bangku pun boleh menilai permainan fakri. Dia kena kapel ngan aku dulu baru dia insaf.

KhaiRin said...

tetiba fakri jd hero sebutan ramai..sian dia ntah brape kali dia tersedak...

Floppy Minister said...

Siyes..semlm kite turun xde striker..striker pn mcm xstriker. tapi Xde die xde le final nih.

alto said...

errrr...
die ade maen ke mlm td?
r u sure? ke orng len yg maen?

GamUHU said...

FreeGift la sangat. puuiii!

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/selamanya-harimaumalaya.html