Tuesday, November 22, 2011

Budak Power



Sepanjang kejohanan sukan SEA acara bola sepak ni, gua perati ada seorang budak power yang handel bahagian tengah.

Beliau tak lain tak bukan ialah; Muhamad Nazmi Faiz Mansor. Dilahirkan pada tarikh 16 August 1994.

Di mana rakan-rakannya sibuk mentelaah Fesbuk dan juga buku pelajaran menghadapi SPM, tetapi beliau berjuang demi maruah negara dalam misi mempertahankan emas.

Yang nombor 21 tu power walaupun umurnya baru 17 tahun.


"Nazmi kau power Mi..kau tak payah amik SPM mi... setan je semua tu. Kau main bola betul-betul..."


Sementara itu;

"Haa..betul tu Abam Nazmi..tak payah amik SPM... amik M-pop! Abam Nazmi, jom join kami," ahli M-pop 1.


"Abam jom jadi artis. Letih taw main kejor-kejor bola," bendahari M-PoP.

"Orang bodoh jewww main bolaaaa... bola sebijik direbutnya... amik la bola tu sorang satu... kan tak berebut," Ketua M-PoP


Join la kami Nazmi...pelishhhhhhhhhh~



Jadi Artis??
Butuh Hang!!!!!!




_______________________________________________


Tahniah wira Malaysia! Setelah menang King Of Medal sekejap tadi, terus Malaysia berada di tangga nombor satu dalam pungutan pingat.

Pungutan pingat setakat ini;

1. Malaysia 453,532,543 emas.
2. Indonesia 172 emas.
3. Thailand 105 emas.


Tahniah sekali lagi kami ucapkan!




19 comments:

awgnasuha said...

hahaha perei ku! nice post bro! :)

.Gory. said...

Gampang diorang ingat diorang comel ke buat tangan serupa itu? Gareth Bale sama Taylor Swift sahaja yang boleh!!

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

HAHAHA OMG! pic ketiga tu bangang tahap nak termuntah

Nwx said...

wei.. tolong la, baru balik dari toilet kena g toilet lagi untuk muntah..

cikpia said...

homaigod! skang baru aku paham naper naluri aku tak minat k-pop, m-pop, j-pop atau eskrem pop....... yuks!

Eyka said...

geliiiiiiiiii..*munth 23456789 kli..haha*

man_laox said...

Pungutan pingat setakat ini;

1. Malaysia 453,532,543 emas.
2. Indonesia 172 emas.
3. Thailand 105 emas.

MIMPI.............

Hanis Abd Razak said...

sempena fiesta indonesia.. ambik ni.. jawa-pop

http://www.youtube.com/watch?v=4gTmNr1Bx2E

Ariffin Janal said...

kepala bana M-pop!

Wadi AR said...

siot. terkekeh aku bace. geli m-pop. haha

KhaiRin said...

geli mak!

betul tu! nazmi mmg power. x yah amik SPM trus msk U je la anggap kejayaan smlm mcm dia da score 10A1

Floppy Minister said...

K-Pop Bana.

nurkaloi said...

hahahahahahaha main bola g bgus laa
drpd nari ntah pape tuhh kekek

younggarudaalwayswin said...

MIMPI KALI!!!
hahahahahahaha
maling, maling!!

hiro said...

mohon Nazmi Faiz tak cepat melatah dan terjerumus dalam alam fana artis je. itu yang gua cuba sampaikan.

nengok pada pemain bola sepak kita ni, glemer sikit-sikit terus lupa diri.

faking betei!

Isaac Ismael said...

peh,anggap je dia dah skor 10A1?

HAHA..

SangKunang said...

Kaka bangga disamakan dengan nazmi...

KEHKEHKEHKEH

http://sangkunang.blogspot.com/2011/11/bolasepak-itu-emosi-episod-2.html

GamUHU said...

M-Pop? WAKAKAKA!!

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/selamanya-harimaumalaya.html

fatenalina said...

HAHA. kelakar laa.