Thursday, November 17, 2011

Salam wkwkwkwkwkwkwkwk

Selepas berhempas pulak mempelajari bahasa indonesia di page fesbuk Sokerleaks, akhirnya malam ini terlerailah sudah semua keputusan. Pasukan bola sepak Malaysia bermain dengan cemerlang di stadium BungKarno walaupun masih ada sesetengah pemain Harimau Muda yang bermain serupa setan dan sepak tinggi-tinggi ke awan.

Kalau gua boleh buat keputusan, gua akan pilih pemain yang menunda untuk mengambil SPM, Nazmi Faiz Mansor sebagai man of the match. Gua harap pengawas peperiksaan yang dia jaga nanti tak straight sangat. Ong Kim Swee pula telah mempelajari pepatah baru hari ni, " Kerana mulut, kena guna walkie talkie".

Pengadil dari UAE pula bertindak cemerlang dalam mengawal permainan dan masih mengekalkan imej bekeng dan serius. Pendek kata, semuanya berjalan dengan lancar dan sekata. 

Bagi Timnas Indonesia yang dengar kata menurunkan skuad kedua tapi gua peduli apa hari ini bermain tak macam Indonesia tapi lebih kepada Timor Leste. Walaupun menurunkan Jericho WWE, Diego kawan Dora the explorer, sepupu jauh Ferdinand Menyu, mereka masih belum mampu membaham Harimau. Diharapkan mereka mampu berjumpa sekali lagi dengan Malaysia di final nanti. Itu pun kalau diaorang lepas dengan Vietnam laa..


Akhir kata,syabas Harimau Muda!!!! Wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkw!



Sebenarnya gua pun tak percaya garuda tu wujud..Ckckckckckck!!

14 comments:

syj said...

1st

Fiffy said...

wkwkwkwkwkwkw!

garuda dah jadi gagak

GamUHU said...

karut ja INDON main. pasal Nazmi aku setuju. memang terbaik!

Akim Iqbal said...

wkwkwkwkwkkwkwk

Kurast said...

mohon sultan bola luluskan saje SPM si Nazmi ni!

cikpia said...

puas harimau makan bakso malam ni.

Rouslee Lee's Daughter said...

cool

farisya risya said...

terbaik.....:)

Ariffin Janal said...

kahkahkah. salam ckckckckckck

PsdGod said...

kesian garuda. kena tenyeh kote kt dinding la

Floppy Minister said...

semlm aku tgk dah mcm perang jihad lwn kristian plak. Player Indon sume bertatu bagai. sah2 kristian. hehhe.

What said...

Khas Buat penyokong Indonesia terutama kepada penyokong wanita(especially to JUPE, Luna Maya dan Bawang Putih)

GARUDAKU DI BUAH DADAMU

Daripada Ashraf Sinclair utk BCL

GARUDAKU di celah kangkangmu

KhaiRin said...

filem terbaru yang bakal meletop di pawagam: ADA APA DENGAN GARUDA

Orang Akaun said...

wkwkwkwkwkwkwkwkw