Thursday, June 9, 2011

Jersi Baru Real Madrid

Macam celaka gaya Casillas posing. Hidung kembang lain macam, bangga betul dia dapat jadi model jersi baru. Tak menahan gayanya.

Ya, telinga saya capang tapi saya power main bola. Capang-capang ada isi.

Dari dulu lagi, pemain yang jadi model untuk jersi season baru tak akan dijual oleh Real Madrid. Maka gua yakin 90% Kaka akan kekal bersama skuad Mourinho. Hanya ada 1 Kaka di dunia, tiada Kaka yang lain.

Dan ini promo jersi untuk season baru bermotokan '1Club 1Love'. Ada gaya nak tiru 1Malaysia bunyi dia.


10 comments:

Cob Nobbler said...

To be honest, jersi Real Madrid kali ni lebih cun dari Barca.

Like always.

Hahaha!

Linglung said...

to be honest, jersi barca tiap-tiap tahun beza dia kecik besar jalur merah biru saja..

Cob Nobbler said...

honestly jersi Qatar Foundation adalah paling buruk.Sumpah.

Berto said...

jadi, bila Ronaldo x ada dalam gmbar tu, adakah bermakna beliau akan dijual?

Nik Saiful Anuar said...

ok, season dpn gua nmpk sinar madrid boleh dpt UCL ke-10

aura die lain mcm kali nih

fatenalina said...

Smart!

Firdaus Alim said...

huduh...hahaha

blogger said...

khairul fahmi brlakon skang
http://beritabolasepak.blogspot.com/2011/06/khairul-fahmi-dalam-official-music.html

aizat said...

salah.
robben pernah jadi model jersi baru real. kena je jual.

keli said...

Design jersi lawa gak la, tapi bile ada kolar teros jadi fail pada pandangan gua je larr...