Sunday, June 12, 2011

Peteh Ganu Peteh


Ehek ehek ehek. Sian kat Daudsu tu boh.
  
Apa-apahal, game semalam gua rasa bukan Marzuki Yusof yg patut dapat ManOfTheMatch.

Orang yg selayaknya dapat gua rasa ialah Ashaari Samsudin.

Biar la orang lain kata dia tenggelam ke, dia tak menyinar sangat ke,

Tapi gua rasa dia memang power. Through pass dia memang terrrrrrbaik.

Sekali lagi, tahniah untuk TRW.

TRW?? Opss, buke TRW yg satu tu, ini Terengganu Real Winner!! Ekekeke.

Akhir kata dari gua,


Peteh Daudsu Peteh!!


p/s: Semalam yang menang Terengganu, tapi apahal lepas upacara penyampaian hadiah, gua tengok ramai pulak geng-geng merah putih masuk padang lepas tu kerumun trofi gedabak besor tu ambik gambor. Tak steady langsung. Kalau menang tak pa la boleh la nak terima, ini menang-gung kekalahan pon nak buat jugak?

17 comments:

aQi + GenGkey said...

cume mampu t'senyum sinis je bace..:D

fatenalina said...

redha~~~

Fiffy said...

diorg cakap "ala kami pun menang gak", gol 1 tu daudsu yg shoot! kahakahkah

Ibnu isa said...

man of the match mlm td patutnya joseph Kalang tie.. dia paling menyinar semalam..

Berto said...

kalau nak ikotkan, ramai boleh jd MOTM. Ashaari boleh, Marzuki boleh, Joseph Kallang boleh, Manaf boleh..

tp yg paling sesuai, of kos la DAUDSU.

ekekeke

Tengku Sidek said...

just unlucky...

abeih said...

selangor? ekekekeke

keli said...

Selangor
32 Piala Malaysia
5 Piala FA.

Abeih tu....ekekekeke

Tahniah Terengganu, terima kasih daudsu. Da macam bunyik pantun dua kerat plak...kakakaka

Berto said...

keli, gua tambah sikit jd 4 kerat.

Tahniah terengganu,
Trimakasih daudsu,
buat m.karathu,
ku ku ku ku ku ku. (gelak)

mat tom said...

joseph kalang tu ptot dpat..

Faiz Tapit said...

kemah boh

Kawe Ni said...

KEEP TRYING THE RED WARRIORS.

Elena Reeney said...

gua tetap rasa Joseph Kalang patut jadi Man of the Match.

oranglidi said...

serius joseph kalang power.

[perihal daudsu tu memang dah takdir aku rase. ]

PELAUNG PULAU said...

hahah cilake.aku ingatkan mende ni main2 ke ape.. skali aku search nama daudsu kat facebook, betul2 keluar macam ni.ahhaahahah

sephia said...

kalah menang adat..tp dpt pgg piala itu TUAH..jeles la tewwww~~~

WaiRai- said...

abam Berto ni orang ganu gak ke??? hak3