Tuesday, June 7, 2011

Ryan Giggs


Yeahhhh, abam Giggsy memang power. Video kempen "Brother's For Life" memang kena dengan gaya.

Tapi kalau tukar "Wife's Brother For Life" rasanya lagi kena. Ekekekeke.

Antara komen-komen padu dekat youtube:-

"I support shagging my brothers wife"
"they forgot the word: 'Wife' in that sentence."
"I guess he was banging his brothers wife while watching this commercial on TV."
"I'm Ryan Giggs, and I support my brothers wife."

Haha. Siapa-siapa yg masih kurang mengerti pasal entri ni, sila baca skandal Giggsy menutuh adik ipar beliau di sini.



Akhir kata dari saya, ini lah dia pemain MU. Keh keh.


*Leaks:- Pihak SokerLeaks akan menayangkan video Giggs dan skandal terbaru beliau ini di Carcosa Seri Negara dalam masa terdekat ini. Anda berpeluang menerima pass masuk percuma sekiranya anda ahli PERKOSA. Untuk keterangan lanjut, hubungi Eskay Shazryl Abdullah, wakil Kelab Peminat Giggs Malaysia (Giggiers).

8 comments:

ibnu sina inamza said...

hahaha...mcm syal je post..mmg nak kena ISA!

GGMU!shagging all the way!lol

http://aniesandyou.blogspot.com said...

hahahahahha

nmpk cm imej bersih je...
bla dah nk jd ayam pencen ni...tetiba 'bertelur' pulak ye

hahahahahah



Cincin tunang

fatenalina said...

amboi amboi~~~
ciss!

pex91 said...

*Leaks:- Pihak SokerLeaks akan menayangkan video Giggs dan skandal terbaru beliau ini di Carcosa Seri Negara dalam masa terdekat ini. Anda berpeluang menerima pass masuk percuma sekiranya anda ahli PERKOSA. Untuk keterangan lanjut, hubungi Eskay Shazryl Abdullah, wakil Kelab Peminat Giggs Malaysia (Giggiers). ------> haha..yg nie mmg terbaek bro..

Tengku Sidek said...

players manchester united memang dari remaja dah diajar kalau dah kaya dan ternama di MU memang digalakkan caru pelacur!hahaha

Berto said...

@tengku

masalahnya ni bukan pelacur, ini adik ipar sndiri. keh2, mmg lejen betul giggsy ni

Nik Saiful Anuar said...

nnt retire minx2 jgn jd coach, abis nnt bini player dirodoknye, kehkehkeh

Khuzrin Kamarudin said...

Player Manu kan power power semua.. benda2 macam ni patut tidak didedahkan... nanti menyuers semua sakit bontot...