Wednesday, May 4, 2011

LiveTweets:Dengan Kekalahan Madrid.....



Muka huduh inilah yang pernah digilai oleh awek-awek menyu.Ternyata awek-awek menyu tertipu dengan kehuduhannya.

Semalam Real Madrid kalah.Sudah jelas lagi nyata jika Real Madrid benar-benar mahukan kejuaraan mereka perlukan Zinedene Zidane di sisi mereka.Atau Francisco Franco.Apapun juara 9 kali tewas kerana tiki-taka Barca,dah kalah tu kalah je la,toksah nak ook eek ook ekk especially si mat tencho Ronaldo tu.Berikut adalah tweet gua semalam pasal kekalahan Real Madrid.Takpelah,bak kata #serbanistas,semua yang berlaku ada hikmahnya.Terima sahajalah ini sebagai suratan dari Ilahi.

Dengan kekalahan madrid,mourinho blah sb fed up dan bakal diganti arsene wenger.rindu adebayor akan terubat.

Dengan kekalahan madrid x perlu lagi lihat drama ronaldo Rooney lagi.

Dengan kekalahan madrid si ronaldo x perlu berjumpe kekasih lama gemma atkinson.luka lama berdarah kembali

Dengan kekalahan Madrid maka dobi madrid x perlu beli sabun vanish utk basuh baju.baju Madrid putih,London bandar hujan.sikit2 hujan.

Dengan kekalahan Madrid florentino perez ada alasan utk kekal mengabiskn duit lagi.

Dengan kekalahan madrid xde la fan MU tegar seperti @arilunited dan @nazrivovinski meluat dgn mat tencho cristiano ronaldo

Dengan kekalahan madrid maka terselamatlah karem benzema,mohamadou diarra dan mesut ozil dgn dosa besar minum champagne.Allah maha penyayang

Dengan kekalahan madrid dapatlah menjadikan kaka berlakon Mi Corazon yg bermaksud my heart,sb muka die mcm irwan syah.siapa jd acha x tau.

Dengan kekalahan madrid dptlah kerajaan Juan Carlos menjimatkn belanja.ini kerana mana2 kelab yg ada "real" itu adalah kelab diraja

Dengan kekalahan Madrid,Rafael Nadal dpt menumpukn fokus dlm Roland Garros dan Wimbeldon

Dengan kekalahan Madrid,akulinglung boleh memberi tumpuan dan kasih syg kpd kekasihnya yg cun. (ooppss abam linglung!)

Dengan kekalahan Madrid penduduk London warna biru tidak nostalgic teringat kenangan bersama mourinho

Dengan kekalahan madrid,@arilunited tidak akan tension melihat mourinho lari satu padang.klu die tension kesian anak die runi

Dengan kekalahan madrid kami dpt melihat gelagat shakira pacar pique yg cute.bygkn madrid menang?bosan tgk muka si tencho

Dengan kekalahan madrid,kami ada alasan nak bgn pagi kerna piala telinga besar tidak patah.

Lihat,kami di Asia turut mensyukuri kekalahan anda RT @Hasrul_Zamir: @comradenami syukurrrrr sergio ramas tak pegang piala lagi..

Kamon la madrid,ada hikmah atas kegagalan anda.seluruh warga eropah bersyukur sb kamu x rosakkn piala telinga besar dgn sergio ramos..

11 comments:

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

All hail barcelona! mes que un club

pex91 said...

----> Dengan kekalahan madrid maka terselamatlah karem benzema,mohamadou diarra dan mesut ozil dgn dosa besar minum champagne.Allah maha penyayang


haha...xleh blah btoi ayat dia..terbaek wok..

Linglung said...

mahamdou diarra dah main kat AS Monaco. Diarra yg tinggal tu Lassana Diarra ataupun nama timangannya Lass yang Class.

Takpelah. Gua redha. Baca ni pun gua senyum sambil msg tunang gua ajak tengok movie ini malam. Wayang murah hari rabu. Bagus juga Real kalah hari rabu, murah sikit nak release tension.

Apapun...TERIMA KASIH JOSE MOURINHO!

Cob Nobbler said...

cayalah abam linglung sportimmmmmm!!!

Nik Saiful Anuar said...

but still "Club of Century" kn??

well, season dpn mourinho kene latih bdk2 madrid yg ego nih, main tiki-taka plak, haha

ZombA said...

booooooooooring~~!!!!

Berto said...

barca sudah semakin melupakan philosophy mereka. Mascherano adalah salah satu puncanya.

hiro said...

Barca power!

penat doe tengok Casilas main tepis2..defen mana woii?

despyan said...

minat separa2 jek kt barca ni..minat sbb game diorang cantik..tp xminat sbb byk sgt pelakon dlm team ni..dani,sergio,pedro..cam bullshit je suma tu..haha

Linglung said...

mascherano tambah sorang lagi encik despyan..

Reo Coker said...

Barca lwn Stoke City smlm . best game ! akhirnya Barca menang 3-1 . lawan team glory2 cap ayam .