Monday, May 23, 2011

Keeper terhebat dunia buat masa ni (orang kata la)


Dikatakan beliau adalah penjaga gol terbaik dunia ketika ini. Man Utd dilaporkan beria-ria benar nak sambar Neuer ni tapi penjaga gol utama Jerman ini diwar-warkan bakal menyarung jersi Bayern Munich pada musim hadapan. The next Oliver Kahn in da house bebeh.

Satu cerita pasal Neuer ni. Selepas membantu Schalke menjuarai German DFB-Pokal Cup; menewaskan Duisburg 5-0, pemain-pemain Schalke merayakan kemenangan ini bersama-sama dengan peminat mereka. Neuer tak terkecuali.

Apa terjadi semasa sesi perayaan tersebut? Piala jatuh lagi macam si bebal Ramos dengan Sketelenburg buat? Tetttt. Salah.


Hahaha. Keeper terbaik dunia tapi nak selamatkan lempangan berpusing pon tak dapek. Mamat Schalke yg lempang dia ni geram sebab si Neuer tak nak sambung kontrak dengan Schalke. Woi, gi mampos dia la nak sambung ke tak nak. Cari la keeper lain sengal.

Tapi lu orang tengok la muka Neuer lepas kena lempang ni, hangin semacam. Kalau buat dekat Halim Napi ni, sah-sah dah arwah. Kah kah kah.

 gapo? nak gocoh? ambo bako oghe beghani mu tau dok? 

Tengok lama-lama macam pengkritik AF9 yang nyanyi lagu Biso Bonar pon ada jugak mamat ni.


5 comments:

IkhlasJohn said...

x hebat la...bola bawah semua kantoi...bola atas je power...nasril nourdin pun bleh buat stakat bola atas...

http://aniesandyou.blogspot.com said...

KFCM tgk dia bantai gelak guling2

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

Tengku Sidek said...

tak sehebat Pepe reina..hehehe..kalau mamat tih kene lempang balik! arwah beb..tapak tngan dan jari keeper ni lain sikit..hahaha

aimannnnnnnn said...

mana kau dapat sial gambar halim napi tuh? HAHAHAHAHH

nyzm said...

sekali kena double penampo halim tu, mau arwahhh kahkahkhkahkahkah!