Sunday, May 1, 2011

Budak-budak Chelsea jangan nak suka sangat..

"Jangan risau,gua tolong jaga Van Persie"

Terus terang cakap,gua tak harap sangat Arsenal menang dengan Menyu pada perlawanan tadi,nak-nak pulak bila tengok pakcik Chris Foy yang jadi refree. Orang tua ni memang diketahui umum dijadikan "refree's pet" oleh Alex Ferguson. Dia punya usaha pun kita boleh tengok,berapa kali tolong block bola dan player Arsenal. Kadang-kadang gua tengok Chris Foy ni punya defend lagi steady dari Anderson.

Tapi akhirnya yang benar tetap benar,yang batil tetap batil dan Arsenal berjaya memenangi perlawanan hasil jaringan dari Aaron Ramsey yang menggantikan Cesc Fabregas yang tiba-tiba cedera ketika latihan.

Walaupun dengan kemenangan tadi,gua masih rasa misi untuk merebut takhta EPL dari Menyu adalah sukar. Sukar untuk Chelsea. Minggu depan kalau Chelsea lebur,segala-galanya akan lebur. Oleh sebab gua jenis yang realistik,gua masih yakin Menyu akan menjuarai EPL pada musim ni..


Kamon budak-budak Menyu,senyumlah sikit...Bukan senang gua nak cakap macam ni tahu?kehkehkeh..



Additional Time : Time Micheal Owen masuk tadi,memang gua tergelak besar. Entah kenapa Alex Ferguson ingat Micheal Owen ni dapat menukar keputusan perlawanan. Siapa Micheal Owen? Dia bukan siapa-siapa..


7 comments:

berita sengsasi said...

booooooooOO00!!

areleaf said...

kuat sikit,kuat sikit..

hiro said...

no 7 dah tak puaka lagi bagi Menyu..

Nik Saiful Anuar said...

owen gol kemenangan lwn city dlu dgn injury time 6 minit kt old trafford

tp game td kt, emirates, 4 minit, ssh......ssh....

Özgür Çek said...

dh la vidic main handball...
pui..tak profesional langsung budak2 setan ni..

MuzEe said...

sabor jelah!

Triplei said...

Chelsea pe lagi, be strong.

Arsenal dah tolong pon.

Pe pon up gunners sbb Ramsey dah tutup mulut player Menyu.